• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone: Δεν θα αγωνιστεί ο Edwards
Όπως έγινε γνωστό από σχετική ανακοίνωση της Forward Racing
Νέα 28/08/2014 - 09:46

Ο Colin Edwards θα δώσει το παρόν αυτό το Σ/Κ στο Silverstone, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν θα αγωνιστεί μέσα στην πίστα, κάτι που ήθελε ο ίδιος και τόνιζε σε παλιότερες δηλώσεις του.

Ο Edwards είχε ήδη αποκαλύψει από το γύρο του Le Mans ότι φέτος θα ήταν η τελευταία του χρονιά ως αγωνιζόμενος μέσα στις πίστες, ωστόσο για λόγους που δεν έχουν ακόμα πλήρως ξεκαθαριστεί, αποφάσισε να σταματήσει μετά το γύρο της Indianapolis, δίνοντας τη θέση του στον Alex de Angelis.

Ο ίδιος τόνισε ότι θα κάνει μερικές ακόμα έκτακτες συμμετοχές, αναφέροντας ότι θα αγωνιστεί στην Βαλένθια και στο Silverstone. Το τελευταίο όμως δύσκολα θα πραγματοποιηθεί, όπως αφήνετε να εννοηθεί από τη σχετική ανακοίνωση της Forward Racing:

«Στο Silverstone θα είναι και ο Colin Edwards , ο οποίος δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτό το σημαντικό γύρο μπροστά στους Βρετανούς οπαδούς που υποστήριζαν με θέρμη το θρύλο του Τέξας όταν αγωνιζόταν στα SBK, κερδίζοντας δυο Παγκόσμιους Τίτλους. Ο Edwards θα έχει αρκετή δουλειά, παρευρισκόμενος σε διάφορες προωθητικές ενέργειες».

Επόμενο άρθρο »

Vid: Ο Marquez διασχίζει με μοτοσυκλέτα την Millennium Bridge!

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Σχέσεις Αγάπης-Μίσους!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα