• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Νοιώθει ωραία» ο Pedrosa!
Φέτος θέλω να είμαι στη μάχη για τη νίκη!
Νέα 27/08/2014 - 12:23

Ο Dani Pedrosa - ο μόνος αναβάτης που έχει κερδίσει τον Marc Marquez φέτος - ανυπομονεί για τη μάχη της Αγγλίας αυτό το Σ/Κ!

Πέρυσι, οι Jorge Lorenzo και Marc Marquez πάλεψαν για τη νίκη μέχρι τον τελευταίο γύρο, αλλά ο Dani Pedrosa έχασε επαφή με τους δυο αντιπάλους του προς το τέλος του αγώνα και τερμάτισε στην τρίτη θέση (η φωτό είναι μετά το τέλος του περσινού αγώνα στην Αγγλία).

«Αισθάνομαι πολύ καλά μετά τη νίκη στο Brno, αλλά και μετά το θετικό τεστ την επόμενη ημέρα», τόνισε ο Pedrosa. «Ήταν δυο πολύ δύσκολες εβδομάδες, με συνεχόμενους αγώνες κι έτσι ήταν ωραία που την προηγούμενη εβδομάδα καταφέραμε να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας».

«Πέρυσι, στο Silverstone, δεν κατάφερα να είμαι στη μάχη για τη νίκη με τους Marc και Jorge, έτσι φέτος θέλω οπωσδήποτε να είμαι εκεί μπροστά μαζί τους».

«Είναι μια γρήγορη πίστα, με πολλές αλλαγές κατεύθυνσης και πρέπει να βρεις ένα ισορροπημένο στήσιμο για τη μοτοσυκλέτα σου, ώστε να ταιριάζει τόσο στις αργές όσο και στις γρήγορες στροφές. Παράλληλα και ο καιρός μπορεί να παίξει το ρόλο του, έτσι πρέπει να δούμε τι θα γίνει», πρόσθεσε ο Dani Pedrosa.

Επόμενο άρθρο »

Vid: Συνέντευξη με τον Jack Miller!

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati Test στο Misano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα