• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Ο Dakota Mamola στο Silverstone!
Θα αντικαταστήσει τον Nico Terol!
Νέα 26/08/2014 - 15:46

Ο Dakota Mamola, γιος του διάσημου πρώην αναβάτη στα 500cc Randy Mamola, θα αντικαταστήσει τον Nico Terol στον επόμενο γύρο του Silverstone.

Ο Terol θα μείνει εκτός για άγνωστο χρονικό διάστημα, κάνοντας εξετάσεις για να ξεκαθαριστεί η αιτία των πολλών προβλημάτων που δεν του επέτρεψαν να πρωταγωνιστήσει τη φετινή σεζόν στην Moto2.

Από την πλευρά του, ο Mamola αγωνίζεται στην Moto2 του ισπανικού πρωταθλήματος με την GRT Racing. Ο 19χρονος είναι στην 11η θέση, έχοντας 18 βαθμούς από δυο αγώνες στην πίστα της Aragon.

Το 2013, ο Mamola αγωνίστηκε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην κατηγορία Superstock 600, ολοκληρώνοντας στην 19η θέση με 28 βαθμούς. Ο νεαρός έχει την υποστήριξη του Aspar στο ισπανικό πρωτάθλημα κι έτσι ήταν απολύτως φυσικό να επιλεχθεί για αντικαταστάτης του Terol.

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει να δούμε με τι εθνικότητα θα αγωνιστεί ο Dakota Mamola. Στο ισπανικό πρωτάθλημα συμμετείχε με βελγική άδεια, μιας και η μητέρα του είναι από το Βέλγιο. Στην κατηγορία Superstock του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αγωνίστηκε με ισπανική άδεια.

Με δεδομένο όμως ότι ο πατέρας του έχει μείνει στην ιστορία ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα από την Αμερική, είναι βέβαιο ότι η Dorna θα θέλει να συμμετάσχει με αμερικανική άδεια. Αυτό μένει να δούμε αν θα πραγματοποιηθεί στο Silverstone.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Η μάχη της Αγγλίας!

« Προηγούμενο άρθρο

HRC: Η αλλαγή ελαστικών το 2016;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα