• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: Κλειδί ο Dall’Igna!
Στο να υπογράψω νέο συμβόλαιο με την Ducati!
Νέα 25/08/2014 - 10:30

Ο Andrea Dovizioso αποκάλυψε ότι τα φιλόδοξα σχέδια του Γενικού Διευθυντή του Ducati Corse, Gigi DallIgna - αναφορικά με το σχεδιασμό της εντελώς καινούργιας Desmosedici για το 2015 - ήταν αυτό που τον έπεισε να μείνει στην ομάδα της Ducati.

Ο Ιταλός, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε έντονα η Suzuki, είναι εντυπωσιασμένος με τον πρώην αρχηγό της Aprilia, ο οποίος έχει σχεδόν ολοκληρώσει το σχεδιασμό της νέας μοτοσυκλέτας, με την οποία οι κόκκινοι ευελπιστούν να απειλήσουν την κυριαρχία των Honda και Yamaha στο Πρωτάθλημα.

«Είμαι πολύ αισιόδοξος για το νέο project. Είναι στα χαρτιά για την ώρα κι έτσι δεν μπορούσα να πάρω απόφαση βάσει αποτελεσμάτων στην πίστα. Ωστόσο είδα τη δουλειά του Gigi φέτος και αυτό μου ήταν αρκετό για να πάρω την απόφασή μου. Με το λίγο χρόνο που είχε, έκανε μια καλή μοτοσυκλέτα», σχολίασε ο Dovizioso που έχει δυο βάθρα φέτος σε Austin και Assen.

«Η βάση της μοτοσυκλέτας είναι η ίδια, αλλά είμαι πολύ πιο γρήγορος απ’ ότι πέρυσι κι έχω ήδη δυο βάθρα. Βέβαια ακόμα είμαστε αρκετά μακριά, αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που δουλεύει και πιστεύω σ’ αυτό το project, έτσι αποφάσισα να μείνω», πρόσθεσε ο Ιταλός.

Επόμενο άρθρο »

Πως επηρεάζει η πίεση τους αναβάτες!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Pedrosa στα χνάρια του Rossi;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA