• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bautista: Η Aprilia;
Είναι μια εξαιρετική προοπτική!
Νέα 22/08/2014 - 10:02

Με τις φήμες που θέλουν την Aprilia να επιστρέφει νωρίτερα στο MotoGP ολοένα να δυναμώνουν, ο Alvaro Bautista θεωρεί ότι η προοπτική του να αγωνιστεί με τη μοτοσυκλέτα του συγκεκριμένου κατασκευαστή είναι εξαιρετική!

Ο Ισπανός, που διανύει μια χρονιά που θα θέλει σίγουρα να ξεχάσει, είναι ο βασικός υποψήφιος για τη μια από τις δυο θέσεις του εργοστασίου το 2015. Παράλληλα, δεν έχει κλείσει την πόρτα ούτε στην Forward Yamaha, αλλά ούτε και στη νυν ομάδα του, αυτή του Fausto Gresini.

Υπάρχει και το ενδιαφέρον του Aspar για τον Bautista, ώστε να βρεθεί στο ίδιο γκαράζ με τον Nicky Hayden, ωστόσο η Aprilia δείχνει να είναι πιο κοντά στο να υπογράψει με τον Ισπανό άσο.

Ο Romano Albesiano βρέθηκε στο πρόσφατο γύρο του Brno στην Τσεχία και παραδέχτηκε ότι η επόμενη χρονιά θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στην εξέλιξη, με τα αποτελέσματα να περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Αυτό δεν φαίνεται να ανησυχεί τον Bautista:

«Η Aprilia έχει μεγάλη εμπειρία στους αγώνες και προέρχονται από τα Superbikes, όπου νομίζω ότι έχουν την καλύτερη μοτοσυκλέτα. Έχουν καλή βάση και θυμάμαι ότι στις CRT είχαν καλό πλαίσιο, απ’ όταν ήταν οδηγός ο Aleix Espargaro».

«Την οδηγούσε πολύ καλά! Ενώ όταν είσαι στο εργοστάσιο, είναι πάντα πιο εύκολο να εξελίσσεις τη μοτοσυκλέτα και για μένα, αυτή είναι μια εξαιρετική πραγματικά προοπτική».

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Θέλει να επιστρέψει στο Misano!

« Προηγούμενο άρθρο

Ασύμμετρα μπροστινά από την Bridgestone!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA