• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα εποχή στην LCR!
Για πρώτη φορά με 2 μοτοσυκλέτες το 2015!
Νέα 20/08/2014 - 18:27

Ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της LCR Honda ανοίγει τη νέα σεζόν, με τον Stefan Bradl να αντικαθίσταται από τον Cal Crutchlow και την ομάδα - για πρώτη φορά - να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα με δυο αναβάτες!

«Θα έχουμε δυο μοτοσυκλέτες», επιβεβαίωσε ο Oscar Haro, Αθλητικός Διευθυντής, στην ισπανική τηλεόραση της Movistar.«Για τη δεύτερη μοτοσυκλέτα είμαστε σε επικοινωνία τόσο με τον Jonathan Rea, όσο και με τον Eugene Laverty, ένας οδηγός που ήταν μαζί μας στα 250cc».

«Δουλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε ως εδώ και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ελπίζουμε να ανακοινώσουμε το όνομα του δεύτερου οδηγού μας μέχρι το GP στο Misano», πρόσθεσε.

Σχετικά με τον Jack Miller και το ενδεχόμενο να τον δούμε κατευθείαν στη μεγάλη κατηγορία, οδηγώντας για την LCR, τόνισε: «Το HRC διαπραγματεύεται μαζί του για αρκετό διάστημα, αλλά δεν υπάρχει καμμία συμφωνία. Τα περισσότερα που ακούγονται είναι φήμες, παρά γεγονότα».

«Θα ήθελα να έχουμε έναν νεαρό δεύτερο οδηγό. Το έχει ξανακάνει η ομάδα στο παρελθόν, τόσο με τον Stefan όσο και με τον Casey Stoner. Θα θέλαμε πολύ τον Miller, αλλά το HRC θα πάρει την τελική απόφαση».

Τέλος, αποκάλυψε ότι οι δυο μοτοσυκλέτες της ομάδας το 2015, θα έχουν διαφορετικό βάψιμο για εμπορικούς λόγους.

«Εξασφαλίσαμε μια σημαντική χορηγία από την Αγγλία, την CWM, που θα μας στηρίξει με τον Cal Crutchlow. Έτσι θα έχουμε διαφορετικό βάψιμο σε κάθε μοτοσυκλέτα μας, καθώς ο νέος χορηγός θέλει να επικεντρωθεί στον Crutchlow».

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Προβλήματα υγείας για τον Terol

« Προηγούμενο άρθρο

Παραμένει ο Camier στον Aspar

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα