• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUGELLO: Με την BMW HP2 στην πίστα
Φοβερή εμπειρία μόνο για τρεις οδηγούς
Τεστ-Μοντέλα 31/05/2009 - 09:15
Από τις ωραιότερες στιγμές της δημοσιογραφικής ζωής του απεσταλμένου μας Δημήτρη Διατσίδη, είναι η δυνατότητα του να οδηγεί φέτος στις πίστες του ΜotoGP, την Παρασκευή πριν ή μετά τις Ελεύθερες Δοκιμές.

Στην καλύτερη πίστα του κόσμου, το Mugello, η οδήγηση της «SafetyBike» BMW HP2 έγινε το απόγευμα μετά τις δοκιμές των 250cc και πριν μπουν στην πίστα οι οδηγοί του Red Bull Rookies Cup.

Η ΗΡ2 είναι μια εύκολη και σταθερή σπορ μοτοσυκλέτα, με βελτιώσεις από τη γερμανική εταιρία, στον τομέα των εξατμίσεων και με σχέσεις πιο κοντές από τις νορμάλ, ώστε να ανταποκρίνεται σωστά στο ρόλο της ως Safety Bike, ειδικά σε πίστες με μικρές ευθείες. Βέβαια στην μήκους 1,141μ. ευθεία της πίστας της Ferrari, η τελική ταχύτητα ήταν πολύ μικρή, αλλά στα σχετικά κλειστά εσάκια οι σχέσεις ήταν όπως έπρεπε.
Οι αναρτήσεις που είναι σημαντικά πιο μαλακές από αυτές μιας αγωνιστικής μοτοσυκλέτας, κατάπιναν άψογα τις αρκετές ανωμαλίες της πίστας, χωρίς ούτε μια στιγμή να διαταράξουν την ισορροπία της ΗΡ2.

Φοβερή εμπειρία λοιπόν, μόνο για τρεις οδηγούς, τον «δικό» μας, τον Ισπανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή Alex Criville και τον Ιταλό Loris Reggiani που ήταν 2ος στο Πρωτάθλημα των 125 και 250cc, το 1981 και 1992 αντίστοιχα.Η ΗΡ2 και πίσω της η S1000RR
Η ΗΡ2 και πίσω της η S1000RR
Mιλώντας με τους Criville, Reggiani για την πίστα και την ΗΡ2
Mιλώντας με τους Criville, Reggiani για την πίστα και την ΗΡ2
Ο κάμεραμαν Didi καταγράφει για τον ΣΚΑΪ
Ο κάμεραμαν Didi καταγράφει για τον ΣΚΑΪ
Στην έξοδο των πιτς του Mugello
Στην έξοδο των πιτς του Mugello
"Σου ζέστανα τα λάστιχα Loris", "ευχαριστώ Δημήτρη"!
"Σου ζέστανα τα λάστιχα Loris", "ευχαριστώ Δημήτρη"!

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕΡΡΕΣ: οι ιαπωνικές supersport στα 1,000cc

« Προηγούμενο άρθρο

Δείτε φωτογραφίες από το ARPILIA RSV4 @ Σέρρες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα