• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUGELLO: Jorge o άνθρωπος της pole position
Θα ξεκινήσει από την καλύτερη θέση στον αυριανό αγώνα
Νέα 30/05/2009 - 18:47
O Jorge Lorenzo θα ξεκινήσει από την καλύτερη θέση τον αυριανό αγώνα, μετά από μια καταπληκτική επίδοση στο τέλος των Κατατακτήριων Δοκιμών.

Ο νεαρός Ισπανός έχει έφεση στις pole position, αφού είναι η 6η που κατακτά στον 22ο αγώνα του στη μεγάλη κατηγορία. Μάλιστα έχει ένα φοβερό ρεκόρ στην κατηγορία των 250cc, με 23 pole position σε 48 αγώνες!

Το πιο σημαντικό στην υπόθεση είναι ότι ο Lorenzo ήταν ο πιο σταθερός με τις ρυθμίσεις για τα σκληρά λάστιχα που φαίνεται ότι θα είναι η επιλογή των πρώτων οδηγών για τον αγώνα, αν οι καιρικές συνθήκες μείνουν σταθερές.

Ο Rossi, όπως και στην Jerez που κέρδισε, αλλά και στο Le Mans που έπεσε, ξεκινάει από την 4η θέση, αλλά έχει και αυτός καλό ρυθμό με τις ρυθμίσεις αγώνα και είναι βέβαια πάντα ο «Δούκας» της Τοσκάνης όπως τον αποκαλούν μετά τις 7 συνεχόμενες νίκες του εδώ.

Ο έτερος των διεκδικητών της νίκης ο Casey Stoner ξεκινάει από τη 2η θέση, όμως το απόγευμα ταλαιπωρήθηκε από το μπροστινό της πρώτης του μοτοσυκλέτας, με την οποία είχε πέσει το πρωί και περιμένει από την ομάδα να βρει μια λύση για να μπορεί να είναι ανταγωνιστικός αύριο.

Η έκπληξη των κατατακτήριων είναι ο Loris Capirossi που στα 36 του έφερε τη Suzuki στην πρώτη σειρά της εκκίνησης και δήλωσε έτοιμος να τα δώσει όλα για μια μάχη που σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολη, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Η άλλη έκπληξη έρχεται από τον Randy De Puniet που ήταν στην 5η θέση ο πρώτος οδηγός της Honda, μπροστά από τους Dovizioso, Pedrosa, Elias, Takahashi, που πήραν τις θέσεις 7-10. Ανάμεσά τους ο 35χρονος Edwards που είναι στην 6η θέση, για άλλη μια φορά ταχύς στις δοκιμές.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι αύριο η μάχη θα είναι συγκλονιστική, ελπίζοντας ότι δεν θα επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις για ασθενείς βροχές.

Αποστολή: Δημήτρης Διατσίδης

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Επόμενο άρθρο »

WSBK-USA: Επίθεση Biaggi στα 1α χρονομετρημένα

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUGELLO: Mε νέο βάψιμο στο κράνος ο Valentino Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα