• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy Moto2 ΕΔ3: Πάντα μπροστά ο Aegerter!
Ακολουθεί από πίσω το δίδυμο της Marc VDS
Νέα 09/08/2014 - 19:07

Ο Dominique Aegerter συνεχίζει την εξαιρετική του παρουσία στην πίστα της Indianapolis και μετά τη δεύτερη θέση στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά, έχει καταφέρει να πάρει την πρώτη θέση τόσο στις ΕΔ2 όσο και στις ΕΔ3 που ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο.

Ο μεγάλος νικητής της Γερμανίας αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αφήνοντας πίσω του το δίδυμο της Marc VDS, με τον Tito Rabat να ακολουθεί με 30 χιλιοστά διαφοράς και τον πολύ βελτιωμένο Mika Kallio να είναι στην τρίτη θέση.

Οι τρεις τους ξεχώρισαν σήμερα το πρωί, ώρα Αμερικής, με τον τέταρτο Maverick Vinales να είναι πάνω από μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Ελβετό, ο οποίος έχει το ψυχολογικό πλεονέκτημα ενόψει των κατατακτηρίων δοκιμών.

Την πεντάδα έκλεισε ο Sandro Cortese, σε μια πίστα που του αρέσει και το αποδεικνύει παραμένοντας σε όλες τις διαδικασίες κοντά στους πρώτους. Οι υπόλοιποι οδηγοί έχουν πολύ μικρές διαφορές μεταξύ τους, αφού είναι χαρακτηριστικό ότι από την τρίτη ως την 23η θέση, η διαφορά των αναβατών είναι στο ένα δευτερόλεπτο!

Επόμενο άρθρο »

Indy Moto3: 6η pole για Miller!

« Προηγούμενο άρθρο

Φοβερό στυλ έχει ο Redding

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα