• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Έρχονται δύσκολες πίστες!
Η Indianapolis δεν είναι στις αγαπημένες μου πίστες
Νέα 07/08/2014 - 11:03

Μετά το εξαιρετικό πρώτο μισό του Valentino Rossi τη φετινή χρονιά, όταν και διεκδίκησε τη νίκη σε Qatar, Jerez, Le Mans, Mugello kai Catalunya, ο Ιταλός σούπερ σταρ της Movistar Yamaha φτάνει σε πίστες που είναι αρκετά δύσκολες για τον ίδιο.

Σ’ αυτές τις πίστες, συμπεριλαμβάνεται και η Indianapolis, όπου και θα διεξαχθεί ο δέκατος γύρος της χρονιάς, με τον Rossi να είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και μόλις εφτά βαθμούς πίσω από τον δεύτερο Dani Pedrosa.

Ο Vale κέρδισε τον παρθενικό αγώνα που έγινε στην πίστα της Indianapolis το 2008, ωστόσο δεν έχει καταφέρει από τότε να επιστρέψει στο βάθρο. «Το διάλειμμα αυτό ήταν πολύ σημαντικό, μιας και κατάφερα να ξεκουραστώ και να γεμίσω τις μπαταρίες μου για το δεύτερο μισό».

«Οι επερχόμενοι αγώνες δεν θα είναι εύκολοι, διότι τώρα πηγαίνουμε σε πίστες που είναι δύσκολες για εμένα. Η Indianapolis δεν είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες, ωστόσο άλλαξαν τη δομή και την άσφαλτο και θα δούμε πως θα πάει. Ελπίζουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί εκεί, αλλά και σε όλο το δεύτερο μισό», σχολίασε ο Vale.

Να σημειώσουμε ότι ο Valentino Rossi - μετά τον αγώνα στο Sachsenring - έγινε ο αναβάτης με τις περισσότερες συμμετοχές για την Yamaha, έχοντας ξεκινήσει 144 αγώνες με τον κατασκευαστή στη μεγάλη κατηγορία. Το ρεκόρ το πήρε από τον Norick Abe, ο οποίος στην Valencia το 2004 συμπλήρωσε 143 συμμετοχές με τους μπλε.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Στόχος το 10 στα 10!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Επιστροφή στη δράση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα