• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Laguna ΕΔ1: Με το δεξί ο Guintoli!
Και τα τρία ελεύθερα σήμερα στην Αμερική!
Νέα 11/07/2014 - 23:45

Ο Sylvain Guintoli ήταν ο ταχύτερος όλων στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές που ολοκληρώθηκαν πριν δυο ώρες περίπου στην πίστα της Laguna Seca.

 

Ο Γάλλος πέτυχε τον καλό του χρόνο - 1:23.861 - στα τελευταία λεπτά και ήταν ο μοναδικός που κατάφερε να πέσει κάτω από το όριο του 1:24. Ο Guintoli, που είχε πάρει την pole position πέρυσι στην Καλιφόρνια, άφησε πίσω του για δυο δέκατα τον Tom Sykes, ενώ η άλλη εργοστασιακή Apilia, αυτή του Melandri, ακολούθησε στην τρίτη θέση.

 

Ο Chaz Davies βγήκε αρκετά αργά στην πίστα, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να δείξει τη δυναμική της μοτοσυκλέτας του στην Laguna Seca και να πάρει στο τέλος την τέταρτη θέση. Πιο πίσω ακολουθεί το δίδυμο της PATA Honda, με τον Jonathan Rea - πρώτη του φορά στην αμερικάνικη πίστα - και τον Leon Haslam.

 

Στην έβδομη θέση ήταν ο Toni Elias, πάνω στην Aprilia του. Ο Eugene Laverty πήρε την όγδοη θέση από τον ομόσταυλό του, Alex Lowes, με τον Davide Giugliano να κλείνει τη δεκάδα, αν και είχε μια άτυχη στιγμή καταστρέφοντας τον κινητήρα του. Εκτός δεκάδας ακόμα ένας νέος στην αμερικάνικη πίστα, ο Loris Baz.

 

Ένας από τους ελάχιστους αναβάτες των EVO που είχαν οδηγήσει πέρυσι στην Laguna, ο Niccolo Canepa, ήταν αυτός που πήρε την άτυπη πρώτη θέση της κατηγορίας, μπροστά από έναν εντυπωσιακό Bryan Staring, τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας των EVO, David Salom και τον Christian Iddon.

 

Η Eric Buell Racing, στον εντός έδρας γύρο της, θέλει να εξασφαλίσει και τους πρώτους βαθμούς στο Πρωτάθλημα, με τους Geoff May και Aaron Yates να έχουν την πιο ανταγωνιστική τους παρουσία μέχρι σήμερα, κατακτώντας την 16η και 20η θέση αντίστοιχα.

 

Πιο πίσω, ο Leon Camier ξεκίνησε να συνηθίζει την MV Agusta, μιας και είναι αυτός που αντικαθιστά τον τραυματία Claudio Corti. Η σημερινή ημέρα στην Αμερική αποκτά ιδιαίτερη σημασία, ειδικά μετά την απόφαση να διεξαχθούν και τα τρία ελεύθερα την ίδια ημέρα! Και με τη βροχή να απειλεί, οι πρώτοι αυτοί γύροι μπορεί να αποδειχθούν καταλυτικοί!

 

Δείτε στο συνοδευτικό μας αρχείο τα αποτελέσματα των ΕΔ1.

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Πίεσα πολύ

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Συγκεντρωμένος και γρήγορος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα