• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Moto3 ΕΔ1: Μπροστά ο Miller!
Έκπληξη η χαμηλή «πτήση» των Marquez,Rins!
Νέα 11/07/2014 - 12:29

Ο Jack Miller ξεκίνησε με το δεξί τον ένατο φετινό γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (Moto3) και σήμερα το πρωί έγραψε τον καλύτερο χρόνο πάνω στην ΚΤΜ του, όντας ο μοναδικός που έπεσε κάτω από το όριο του 1:28!

 

Στη δεύτερη θέση ο Efren Vazquez, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη δύναμη της Honda του - σημείωσε νέο ρεκόρ τελικής με 212χλμ/ώρα - και κράτησε πίσω του έναν εξαιρετικό Brad Binder πάνω στην Mahindra του! Οι δυο τους ήταν οι μόνοι που κάπως πλησίασαν το χρόνο του Αυστραλού.

 

Ο Romano Fenati ξεκινά ένα γκρουπ τεσσάρων οδηγών, οι διαφορές των οποίων δεν ξεπέρασαν το ένα δέκατο! Πίσω του ο Miguel Oliveira, η δεύτερη Mahindra που πλασαρίστηκε μέσα στην πεντάδα! Ένα χιλιοστό πίσω από τον Πορτογάλο ο Danny Kent, με τον Philipp Oettl να έχει καλή παρουσία μέσα στην πατρίδα του και να παίρνει την έβδομη θέση.

 

Τη δεκάδα έκλεισαν οι Antonelli, Guevara και Karel Hanika. Απογοήτευσε το δίδυμο της Estrella Galicia, με τον μεν Rins - είχε μια πτώση - να κάνει τον 12ο χρόνο, την ώρα που ο θριαμβευτής των δυο τελευταίων GP σε Καταλονία και Assen - Alex Marquez - ήταν 17ος, πίσω από τον δικός μας Θανάση Σίσση! Η διαφορά του Ελληνοαυστραλού από την κορυφή ήταν 1,1δ!

 

Δείτε τους χρόνους και τις τελικές στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

O Lorenzo επισκέφθηκε την Ferrari F1

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: Η πτώση του Μarquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα