• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUGELLO: Είναι η καλύτερη πίστα του κόσμου, είπαν οι οδηγοί
Valentino Rossi:«Είναι ο σημαντικότερος αγώνας για μένα, είναι κάτι ξεχωριστό"
Νέα 28/05/2009 - 10:58
Ο Valentino Rossi, o Casey Stoner, o Jorge Lorenzo, o Marco Melandri, o Niccolo Canepa, οι οδηγοί που βρέθηκαν στην προ του αγώνα συνέντευξη τύπου, συμφώνησαν σε ένα πράγμα: «το Mugello είναι η καλύτερη πίστα του κόσμου!» «Το «S» Casanova – Savelli, οι Arrabbiata 1 & 2, τα φρένα αμέσως μετά και η τελευταία στροφή η Bucine, είναι οι καλύτερες στροφές από όλες τις πίστες», είπε χαρακτηριστικά ο Valentino Rossi.
«Είναι ο σημαντικότερος αγώνας για μένα, είναι κάτι ξεχωριστό, δεν μπορώ να τον συγκρίνω με τίποτε άλλο», συνέχισε, για να συμφωνήσει ότι μπαίνει στο Mugello με λίγο άγχος, αλλά και με αισιοδοξία για το αποτέλεσμα.

Ο Casey Stoner από τη μεριά του είπε ότι παρά τα πρόσφατα καλάΟ Stoner μοιράζει αυτόγραφα και χαμόγελα!
Ο Stoner μοιράζει αυτόγραφα και χαμόγελα!
αποτελέσματα των δοκιμών της GP9 στην πίστα, «ο Valentino είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος εδώ».
Με τη σειρά του ο Jorge Lorenzo είπε ότι στόχος του στον αγώνα αυτό δεν είναι η νίκη, αλλά οι βαθμοί και μια θέση στο βάθρο. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη νίκη της Barcelona στο ποδόσφαιρο και «πίκρανε» τον ομόσταυλο λέγοντας ότι «οι οπαδοί της Ίντερ, της Μίλαν, της Μάντσεστερ, πρέπει να το παραδεχθούν ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα φέτος και είμαστε Πρωταθλητές».
Ο Melandri από τη μεριά του φάνηκε προσγειωμένος και είπε ότι στόχος είναι μια θέση στην 8αδα ή 10αδα. «Ελπίζω με καλά αποτελέσματα να πεισθούν οι άνθρωποι της Kawasaki και να πάρουμε μέχρι το τέλος του χρόνου κάποια καινούργια πράγματα!» Μια δήλωση που μπορεί να σημαίνει ότι οι «πράσινοι» το ξανασκέφτονται...
Ο 20χρονος Canepa είπε ότι για τον ίδιο από δω ξεκινάει η χρονιά και ότι είναι αισιόδοξος γιατί οι χρόνοι που έχει πετύχει σε δοκιμές είναι πολύ κοντά σε αυτούς του Stoner! Λέτε να κάνει την έκπληξη και να τον δούμε να δίνει μάχες με τον Melandri για την 8αδα;

Σε γενικές γραμμές το κλίμα είναι πανηγυρικό, μόλις είδαμε και τον Kevin Schwantz που ήλθε σήμερα από την Αμερική και το νέο είναι ότι θέλει να ξανάρθει για το Σχολείο του στην Ελλάδα, κάτι για το οποίο ήδη έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε! Και ο Αμερικανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής των 500cc πιστεύει ότι αυτός ο αγώνας θα είναι πολύ σημαντικός για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Από αύριο θα δούμε και στην πίστα το τι μπορεί να κάνει κάθε ομάδα και αύριο φτάνουν αρκετοί Έλληνες μοτοσυκλετιστές που ταξιδεύουν με τη συμπαράσταση του site και του περιοδικού motoGP world.
Όσοι μείνουν στην Ελλάδα μπορούν να βλέπουν τη δράση από το site μας, ακόμη και για αυτόν τον αγώνα με ανοικτή πρόσβαση για όλους και από τον επόμενο μόνο για τα μέλη του MotoGrandPrix club.

Αποστολή: Δημήτρης Διατσίδης

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUGELLO: O Rossi δυναμικό ξεκίνημα!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Αprilia θέλει τον Simoncelli στα Superbike!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα