• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προετοιμάζεται η Aprilia για την επιστροφή το 2016!
Ολοκληρώθηκε τριήμερο τεστ με τον Biaggi στη σέλα της ART
Νέα 07/07/2014 - 10:26

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα SBK και πρώην αναβάτης του MotoGP Max Biaggi, ολοκλήρωσε με θετικό τρόπο το τριήμερο τεστ πάνω στην Aprilia ART μοτοσυκλέτα, καθώς ο κατασκευαστής συνεχίζει τις προετοιμασίες του για τη μεγάλη επιστροφή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2016.

 

Ο αποσυρθείς πλέον Biaggi - ο οποίος μετρά 13 νίκες στη μεγάλη κατηγορία του MotoGP από το 1998 ως και το 2005, ενώ εξασφάλισε και δυο Παγκόσμιους Τίτλους SBK στην καριέρα του - βρέθηκε στην πίστα του Mugello την περασμένη εβδομάδα.

 

Εκεί, για λογαριασμό της Aprilia, ο Ιταλός ολοκλήρωσε συνολικά 176 γύρους με καλύτερο χρόνο στο 1:50.940. Ως σημείο αναφοράς, να σημειώσουμε ότι ο καλύτερος χρόνος στις κατατακτήριες του Mugello φέτος ήταν 1:47.270, ενώ ο Michael Laverty πάνω στην ART μοτοσυκλέτα του «έγραψε» 1:50.505.

 

Ο Romano Albesiano πάντως, ήταν ευχαριστημένος με τη συλλογή των δεδομένων που έγιναν στο επιτυχημένο πρώτο βήμα στην πίστα του Mugello. «Ο ρυθμός του Max ήταν πολύ καλός και συγκεντρώσαμε πολύτιμα  δεδομένα. Λίγα είναι αυτά που μπορούμε να προσθέσουμε, σε ό,τι κάναμε αυτή την εβδομάδα. Αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε τον Biaggi γιατί ξέραμε πως μπορούσαμε να πάρουμε σημαντικές πληροφορίες από την εμπειρία του οπότε, από αυτή την άποψη, οι δοκιμές πήγαν όπως είχαν προγραμματιστεί.»

 

Από την πλευρά του, ο Biaggi δήλωσε ευχαριστημένος με την αίσθηση της ART, τονίζοντας: «Η ισορροπία των τριών αυτών ημερών ήταν σίγουρα θετική από κάθε οπτική: την προσαρμογή πάνω στη μοτοσικλέτα, τα λάστιχα, τα φρένα, για να μην αναφέρω την σωματική προσπάθεια με τόσους γύρους! Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, ειδικά όταν έχεις να οδηγήσεις μοτοσυκλέτα για πολύ καιρό.»

 

Επόμενο άρθρο »

Σε κίνδυνο το GP του Brno!

« Προηγούμενο άρθρο

Rabat, Bautista και A.Espargaro συζητούν με τον Aspar!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα