• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
8ος Αγώνας - Ολλανδία (Assen)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao ΕΔ3: Ο Rea την πρώτη θέση!
Οι δέκα πρώτοι με διαφορά κάτω από τρία δέκατα!
Νέα 05/07/2014 - 14:02

Πολύ κοντινοί ήταν οι χρόνοι στα τρίτα ελεύθερα της Πορτογαλίας, για τον όγδοο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SBK, με τον Jonathan Rea να είναι στην κορυφή και τους πρώτους δέκα να έχουν μεταξύ τους διαφορά που δεν ξεπερνάει τα τρία δέκατα!

 

Το γεγονός ότι τα τρίτα ελεύθερα έγιναν νωρίτερα σε σχέση με τα πρώτα και τα δεύτερα χθες, βοήθησε τους αναβάτες να κατεβάσουν χρόνους στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Στην αρχή ο Sykes έκανε τον καλύτερο χρόνο, για να φτάσουμε στα μέσα της διαδικασίας, όπου ο Melandri κατάφερε να πάρει τα ηνία.

 

Μέχρι τα τελευταία λεπτά, ο Melandri έδειχνε ότι θα κρατούσε την πρωτοπορία - είχε ανησυχήσει λίγο μ’ έναν καλό χρόνο που έκανε ο Laverty - ωστόσο πριν την καρώ σημαία «μίλησε» ο Jonathan Rea.

 

Πάντως το αξιόλογο της υπόθεσης είναι οι πραγματικά αμελητέες διαφορές των τριών πρώτων, κάτι που σημαίνει ότι αργότερα στις κατατακτήριες, κάθε ένας από τους πέντε κορυφαίους κατασκευαστές θα έχει την ευκαιρία να πάρει την pole position!

 

Πίσω από τον Melandri, στην τρίτη και τέταρτη θέση, οι Sylvain Guintoli και Eugene Laverty έκαναν ακριβώς τον ίδιο χρόνο, ενώ τους ακολούθησαν οι Chaz Davies, Loris Baz, Leon Haslam, Sykes, Alex Lowes και Davide Giugliano.

 

Εκτός δεκάδας ο David Salom, αλλά κατάφερε να είναι η κορυφαία EVO. Ο Claudio Corti από την άλλη, έκανε την καλύτερή του εμφάνιση φέτος, πάνω στην εργοστασιακή του MV Agusta, κατακτώντας την 12η θέση.

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Portimao: Βρετανική υπεροχή στην Superpole!

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao ΕΔ2: Μπροστά ο Sykes

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα