• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Laverty: Δεν είμαι στο 100%
Αλλά στο Portimao πιστεύω ότι θα παλέψουμε για τη νίκη!
Νέα 03/07/2014 - 15:12

Ο Eugene Laverty ανυπομονεί να βρεθεί στην πορτογαλική πίστα του Portimao, αν και παραδέχεται ότι τα πράγματα δεν θα είναι ευνοϊκά γι’ αυτόν, μετά το νέο τραυματισμό στο πόδι του στο Misano.

 

Κατά τη διάρκεια του πρώτου σκέλους στο Misano και αφού πίεζε πάνω στη μοτοσυκλέτα του για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ο Laverty ένοιωσε κάτι να σπάει στο ήδη τραυματισμένο του πόδι!

 

Δυο εβδομάδες μετά, ο Laverty παραδέχεται ότι δεν είναι 100% έτοιμος, ωστόσο είναι βέβαιος ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν καλά τόσο για τον ίδιο, όσο και για τη μοτοσυκλέτα της Suzuki.

 

«Από τη μια είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική του Misano, διότι εκεί πιστεύω ότι μπορώ να παλέψω για τη νίκη! Βέβαια ξανατραυμάτισα το πόδι μου στο Misano κι έτσι δεν είμαι 100% έτοιμος για την ώρα».

 

«Στο Portimao, ο αναβάτης μπορεί να παίξει σπουδαίο ρόλο κι έχω πολύ εμπειρία εκεί. Οι μηχανικοί της Suzuki εργάζονται σκληρά για να βελτιώσουν την αίσθησή μου πάνω στην GSX-R και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να επανέλθουμε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!».

 

Επόμενο άρθρο »

Sykes: «Ακραίο» το Portimao!

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: 2ος Αγώνας Πανελληνίου στην Τρίπολη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα