• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Η τύχη δεν μας βοήθησε!
Βγήκα με τα σλικ, γιατί πίστεψα ότι οι συνθήκες θα βελτιωνόντουσαν
Νέα 28/06/2014 - 23:30

Ο Valentino Rossi αναγκάστηκε να ξεκινήσει το σημερινό αγώνα στο Assen από την pit lane, εξαιτίας της εσφαλμένης του εντύπωσης ότι οι συνθήκες της πίστας θα βελτιωνόντουσαν, μετά τη βροχή που έπεσε πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Έτσι, βάσει της πεποίθησής του αυτής, ο Vale βγήκε με σλικ ελαστικά, ωστόσο την τελευταία στιγμή ένα μικρό ψιλόβροχο άρχισε να πέφτει, αναγκάζοντας τον Rossi να πάει στο γκαράζ του και να πάρει τη μοτοσυκλέτα με τα βρόχινα ελαστικά.

 

Στον αγώνα πάντως επέδειξε δυνατό ρυθμό, ανεβαίνοντας στην 13η θέση μέσα σε τρεις γύρους. Στο τέλος του έκτου γύρου, η πίστα είχε αρχίσει να στεγνώνει και μιας και τα βρόχινα δεν θα άντεχαν πολύ ακόμη, όλοι οι αναβάτες άλλαξαν σε σλικ.

 

Ο Rossi είχε, εν τω μεταξύ, ανέβει ως τη δέκατη θέση με πολύ καλό ρυθμό και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα είχε καταφέρει να περάσει πέντε αναβάτης και να βρίσκεται στην 5η θέση. Ο Ιταλός σούπερ σταρ συνέχισε δυνατά και έδειχνε ικανός να προλάβει και τον Aleix Espargaro στην τέταρτη θέση, αν είχε περισσότερους γύρους στη διάθεσή του!

 

«Πήρα ένα ρίσκο στην αρχή, διότι πίστεψα ότι οι συνθήκες θα βελτιωνόντουσαν», εξήγησε ο Ιταλός άσος. «Δυστυχώς όμως, ένα λεπτό πριν την έναρξη άρχισε να βρέχει κι έτσι έπρεπε να αλλάξω μοτοσυκλέτα και να ξεκινήσω τελευταίος».

 

«Κρίμα πάντως, διότι αν είχα ξεκινήσει με τα βρόχινα θα μπορούσα να μείνω κοντά στους πρώτους αναβάτες, κοντά στην κορυφή. Πάντως η τύχη έπαιξε το δικό της ρόλο και δυστυχώς για εμάς έτσι είχαν τα πράγματα σήμερα. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος, διότι είχα καλή αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα και καλό ρυθμό».

 

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ Μέγαρα: Τσώκος, Παπαπαύλου εντυπωσίασαν

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΠΤ Μέγαρα: Ο Μπεγνής ο απόλυτος κυρίαρχος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα