• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Ο Marc ήταν πιο γρήγορος
Η δεύτερη θέση ήταν περισσότερο απ’ ό,τι περιμέναμε!
Νέα 28/06/2014 - 22:55

Ο Andrea Dovizioso επιβραβεύτηκε με ένα ακόμα βάθρο φέτος, χάρη στις προσπάθειές του στις δύσκολες συνθήκες του σημερινού αγώνα στο Assen.

 

Το σημείο κλειδί για τον Dovi ήταν το λάθος του Marquez - ένα γύρο αφού οι δυο τους είχαν μπει για να αλλάξουν σε μοτοσυκλέτα με σλικ - που έδωσε αέρα τεσσάρων δευτερολέπτων στον Ιταλό.

 

Αν και ο Dovizioso πάλεψε όσο μπορούσε, ήταν αναπόφευκτο να υποκλιθεί στον αναβάτη που δεν έχει χάσει μάχη από κανέναν οδηγό φέτος μέσα στις πίστες. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι ο αντίπαλός του ήταν αρκετά πιο γρήγορος.

 

«Το ελαστικό μου δεν έπεσε πάρα πολύ. Ο Marquez ήταν πολύ πιο γρήγορος και δεν είχα καμμία πιθανότητα να τον ακολουθήσω. Το προσπάθησα για δυο γύρους, αλλά και η δεύτερη θέση ήταν περισσότερο απ’ ότι περιμέναμε!»

 

«Ήταν πολύ δύσκολο να καταλάβεις που ήταν στεγνό και που βρεγμένο κι έτσι το ζητούμενο ήταν να παραμείνεις στην πίστα. Νομίζω ότι οι 26 γύροι ήταν πολλοί για εμάς. Η πίστα στέγνωσε πολύ γρήγορα και ο ρυθμός μου ήταν καλός».

 

«Κατάφερα να περάσω τον Marc, αλλά όταν άρχισε να βρέχει δεν πίεσα για δυο γύρους. Δεν ήταν βαριά βροχή, αλλά αποφάσισα να κρατηθώ λίγο. Προφανώς και το βάθρο είναι σημαντικό, αλλά ακόμα δεν είμαστε όσο γρήγοροι θα θέλαμε».

 

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ Μέγαρα: Ο Μπεγνής ο απόλυτος κυρίαρχος!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Κερδίσαμε επειδή ήμασταν ψύχραιμοι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα