• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Iannone θέλει τη θέση του εργοστασιακού!
Υπό προϋποθέσεις όμως, μένει και στην Pramac
Νέα 19/06/2014 - 13:11

Ο Andrea Iannone θέλει πάρα πολύ να κάνει το επόμενο βήμα και να πάει από την Pramac Racing στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati το 2015. Από την άλλη, ο Ιταλός άσος παραδέχεται ότι έχει προσφορά και από την Suzuki για να οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα της.

 

Ο Iannone παρακολουθεί με εξαιρετικό ενδιαφέρον την κατάσταση στην εργοστασιακή ομάδα των κόκκινων, για να δει αν θα αδειάσει μια θέση που θα τον φέρει πιο κοντά στο όνειρό του.

 

«Η Suzuki μου έχει κάνει πρόταση να οδηγήσω τη μοτοσυκλέτα της», παραδέχτηκε ο Ιταλός στο MCN. «Αυτό είναι πολύ σημαντική εξέλιξη για εμένα. Ωστόσο προτεραιότητά μου είναι να πάω στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati, με εργοστασιακό συμβόλαιο».

 

«Δεν είναι ότι δεν θέλω να μείνω στην Pramac, αλλά η ομάδα της Ducati είναι η κορυφή για έναν οδηγό Ducati κι εκεί μπορείς να βελτιώσεις τη μοτοσυκλέτα. Θέλω αυτή την ευκαιρία να είμαι κορυφαίος αναβάτης και προτεραιότητα για την Ducati».

 

Αν όμως τελικά τόσο ο Andrea Dovizioso, όσο και ο Cal Crutchlow παραμείνουν στην εργοστασιακή ομάδα; Η Ducati θα μπορούσε να κρατήσει τον Iannone πάνω στη σέλα μιας Desmosedici, αν συνέχιζε να του παρέχει μια εργοστασιακή μοτοσυκλέτα μαζί με περισσότερους μηχανικούς της.

 

«Αν γίνει κάτι τέτοιο, θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Αν όμως μου δώσουν και πάλι εργοστασιακή μοτοσυκλέτα και υποστήριξη σε προσωπικό, τότε δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα να παραμείνω στην Pramac», πρόσθεσε ο Ιταλός.

 

Επόμενο άρθρο »

Παγκόσμια διπλή βράβευση για τον OTE TV!

« Προηγούμενο άρθρο

Nakamoto: Απίστευτο ξεκίνημα ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα