• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya: Συνεχίζονται οι δοκιμές
Στην πίστα και η Moto2, η Yamaha πάει στην Aragon
Νέα 18/06/2014 - 17:37

Αν και οι περισσότερες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας μάζεψαν τα πράγματά τους και ταξίδευσαν προς το Assen, μετά το τεστ της Δευτέρας στην πίστα της Καταλονίας, η Suzuki και η Ducati παρέμειναν στην καταλανική πίστα.

 

Εκεί, παρουσία και μερικών ομάδων της Moto2, ο Randy de Puniet και ο Michele Pirro συνέχισαν να εργάζονται βάσει του προγράμματος του κάθε εργοστασίου.

 

Ο πρώτος συνέχισε με αμείωτη ένταση τις δοκιμές, καθώς η Suzuki προετοιμάζεται πυρετωδώς για την επανεμφάνισή της στο προσκήνιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών, το 2015.

 

Το νέο μοτέρ ήρθε στη Βαρκελώνη, ωστόσο ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος για τους ανθρώπους της ομάδας, είναι η ενσωμάτωση του δικού τους software στο κοινό για όλους hardware της Magneti Marelli. Η εξέλιξη συνεχίζεται σ’ αυτόν τον τομέα, που χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

Οι ανεπίσημες δοκιμές γίνονται κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο σύμφωνα με το «αδελφό» gpone.com - όσον αφορά στις ομάδες της Moto2 - ο Jonas Folger έκανε τον καλύτερο χρόνο με 1:45.6, δουλεύοντας κυρίως στην ανάρτηση της μοτοσυκλέτας του, αλλά και στα φρένα.

 

Ο Tito Rabat ήταν δεύτερος με 1:46.4, την ώρα που ο ομόσταυλός του Mika Kallio, αξιολογούσε ένα καινούργιο ψαλίδι που είχε στη διάθεσή του. Για τον Maverick Vinales, το συγκεκριμένο τεστ ήταν ακόμα μια ευκαιρία να εξοικειωθεί ακόμα περισσότερο με τη νέα του μοτοσυκλέτα.

 

Η Suzuki συνεχίζει τις δοκιμές στην Βαρκελώνη και σήμερα, ενώ η ομάδα της Yamaha θα κάνει ιδιωτικές δοκιμές στην Aragon. Νέα εξαρτήματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους και όπως είναι λογικό, έχουν αρχίσει να φουντώνουν οι φήμες που θέλουν να παρουσιάζεται στην Aragon μια πρώτη εκδοχή της μοτοσυκλέτας του 2015, που οι άνθρωποι των μπλε ευελπιστούν ότι θα λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει φέτος, κυρίως, ο Jorge Lorenzo.

 

Επόμενο άρθρο »

Nakamoto: Απίστευτο ξεκίνημα ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Suppo: Δεν βιαζόμαστε για τον Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα