• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Mας κοροϊδεύουν;»
Αυτό αναρωτιέται ο Casey Stoner βλέποντας την ανοδική πορεία της Honda...
Νέα 23/05/2009 - 14:57
Μπορεί οι αναβάτες της Honda να κάνουν παράπονα σχετικά με το επίπεδο ανταγωνιστικότητας των RC212V και κυρίως την απόδοση του V4 ωστόσο οι τελευταίες εμφανίσεις του Dani Pedrosa δείχνουν ότι η μοτοσυκλέτα έχει βελτιωθεί σημαντικά σε όλους τους τομείς.

Mετά το πέρας τεσσάρων αγώνων, ο Ισπανός αναβάτης βρίσκεται σε τροχιά τίτλου καθώς τον χωρίζουν μόλις 9 βαθμοί από τον πρωτοπόρο Jorge Lorenzo.

Αναφερόμενος στην απόδοση των Honda o Casey Stoner ο οποίος στους τρεις τελευταίους αγώνες είδε τον Pedrosa να τερματίζει μπροστά του, είπε: «Όταν ο Dani έχασε τις δοκιμές, όλοι σκέφτηκαν ότι η Honda δεν ήταν καθόλου καλή και όλοι οι αναβάτες έκαναν παράπονα για την απόδοσή της. Όταν ο Dani επέστρεψε η μοτοσυκλέτα άρχισε να ...πετάει. Έκλεισε στόματα με τα αποτελέσματα που σημείωσε. Έδειξε ότι η RC212V έχει μεγάλες δυνατότητες και όλοι οι αναβάτες της εταιρίας άρχισαν να οδηγούν καλύτερα. Νομίζω ότι έχουν μια πολύ καλή μοτοσυκλέτα αλλά όταν δεν έδειχναν το τι είναι ικανή να πετύχει, όλοι έκαναν παράπονα».

Επόμενο άρθρο »

Eτοιμάζουν αναβαθμίσεις στη Hayate

« Προηγούμενο άρθρο

Το αρνητικό... ρεκόρ του Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα