• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O A.Espargaro δοκιμάζει το νέο πλαίσιο!
Στο τεστ της Καταλονίας που διεξάγεται σήμερα!
Νέα 16/06/2014 - 16:03

Ο Aleix Espargaro, για πρώτη φορά και κόντρα σε προηγούμενες δηλώσεις του, θα δοκιμάσει το νέο πλαίσιο της Forward Racing, που εξελίχθηκε σε συνεργασία με την FTR. Παράλληλα θα δοκιμάσει και νέες αναβαθμίσεις στο software των OPEN μοτοσυκλετών.

 

«Για την ώρα έχουμε μια χαρτογράφηση για ολόκληρη την πίστα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να πειράξουμε τις ρυθμίσεις ανά στροφή. Έτσι, στο τεστ θα μπορέσουμε να δοκιμάσουμε μια νέα αναβάθμιση της Magneti Parelli που δουλεύει πολύ σκληρά σ’ αυτόν τον τομέα».

 

«Αν έχουμε χρόνο θα δοκιμάσουμε και το νέο πλαίσιο της Forward», επιβεβαίωσε ο Ισπανός, ο οποίος κυριαρχεί στην OPEN κατηγορία οδηγώντας το πλαίσιο της Yamaha. Ωστόσο το πλαίσιο αυτό θα είναι διαθέσιμο στην Forward Racing μέχρι το τέλος του 2014, όπως έχει ξεκαθαρίσει προ πολλού το ιαπωνικό εργοστάσιο.

 

«Με τον Colin έχουμε καλή σχέση, μιλάμε πολύ και μου λέει ότι δεν έχει δει μεγάλη διαφορά με το πλαίσιο. Άλλωστε, είναι δύσκολο να κάνεις καλύτερο πλαίσιο από την Yamaha».

 

Χτες, στον αγώνα, ο Aleix Espargaro πέρασε τη γραμμή τερματισμού στην έκτη θέση: «Είμαι χαρούμενος όχι τόσο με τη θέση, αλλά με τη διαφορά από τους μπροστά... 12,13 δευτερόλεπτα είναι καλή απόσταση. Είναι όμως και λίγο απογοητευτικό, διότι στην ευθεία πολλοί με πέρασαν κι έμεινα στη 12η θέση».

 

«Όταν έφτασα στην έκτη θέση πίεσα όσο δεν πήγαινε για να προλάβω τους μπροστά! Κέρδισα μερικά δέκατα αλλά ήταν αδύνατον να κάνω κάτι παραπάνω. Θα ήθελα να είχα μείνει μαζί τους από την αρχή, διότι ο ρυθμός μας ήταν παρόμοιος, αλλά καλή είναι και η έκτη θέση», πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: Το βάθρο!

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya Test: Οι χρόνοι στις 13:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα