• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Η μεγαλύτερη τελική
... δεν είναι η λύση που ψάχνουμε!
Νέα 03/06/2014 - 10:42

Το πιο δυνατό μοτέρ που είχε η Ducati στον αγώνα του Mugello ήταν οπωσδήποτε ένα καλοδεχούμενο πλεονέκτημα για τους αναβάτες των κόκκινων, ωστόσο δεν θα μπορούσε σε καμμία περίπτωση να ξεπεράσει τα ουσιώδη προβλήματα που αντιμετωπίζει η Desmosedici.

 

Ο Andrea Iannone εκμεταλλεύτηκε το νέο κινητήρα και σημείωσε νέο ρεκόρ τελικής - 349,6 χλμ/ώρα - όχι μόνο στην πίστα του Mugello, αλλά και σε ολόκληρο το Πρωτάθλημα! Ο Ιταλός κατάφερε να πάρει θέση στην πρώτη σειρά της γραμμής εκκίνησης την Κυριακή.

 

Ωστόσο ήταν ο Andrea Dovizioso αυτός που την τελευταία στιγμή κατάφερε να τον κερδίσει στη γραμμή τερματισμού, στη μάχη που έδωσαν οι δυο τους για την έκτη θέση.

 

«Η μόνη διαφορά ήταν στη μεγάλη ευθεία», έλεγε ο Dovi μετά το τέλος του αγώνα για το νέο μοτέρ. «Στις στροφές και στην επιτάχυνση τα πράγματα δεν είχαν αλλάξει, άλλωστε κανείς δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ολόκληρη τη δύναμη στην επιτάχυνση».

 

«Όλοι πρέπει να κόψουν λίγο ταχύτητα, διότι η μοτοσυκλέτα είτε σπινάρει είτε κάνει σούζα. Το πλεονέκτημα που είχαμε στην ευθεία ήταν μεγάλο και κατάφερα να μείνω κοντά με τον Espargaro μέχρι το τέλος, μάλλον γι’ αυτόν το λόγο».

 

«Όμως δεν είναι αυτό η λύση που θέλουμε για να κάνουμε το μεγάλο βήμα. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να μπορούμε να στρίβουμε καλύτερα και ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι εφικτό να έχουμε τα απαραίτητα εξαρτήματα για να το διορθώσουμε αυτό. Το ξέρουμε και πρέπει να δουλέψουμε όπως έχει η κατάσταση».

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Και οι τρεις τους ήταν υπέροχοι!

« Προηγούμενο άρθρο

California Superbike School στα Μέγαρα!!!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα