• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati Monster 821!
Ένα καλοκαιρινό όνειρο από την Ducati!
Τεστ-Μοντέλα 29/05/2014 - 16:15

Από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η Ducati Monster 1200 στην Έκθεση του Μιλάνο (EICMA) πέρυσι, περιμέναμε ότι θα ήταν θέμα χρόνου να λανσάρει το εργοστάσιο μια υγρόψυκτη μεσαίου κυβισμού Monster!

 

Φυσικά δεν έλειψαν και οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες που διέρρεαν στο internet τους προηγούμενους μήνες, με την επίσημη ανακοίνωση του μοντέλου να έρχεται από το Borgo Panigale.

 

Η νέα Ducati Monster 821 δανείζεται τον υγρόψυκτο δικύλινδρο κινητήρα Testastretta 11o από την προσφάτως ανανεωμένη Ducati Hypermotard και την Ducati Hyperstrada.

 

Το μοτέρ αποδίδει 112 ίππους και 9,11kgm ροπής, ενώ αξίζει να παρατηρήσουμε το συμβατικό ψαλίδι, αντί για μονόμπρατσο, μια παράδοση που συνεχίζει η Ducati στα μεσαία μοντέλα της, για να ξεχωρίζουν.

 

H Ducati Monster 821 ζυγίζει 179,5 κιλά (χωρίς τα υγρά) και είναι περίπου 2,5 κιλά πιο ελαφριά από την 1200cc, παρά τη διαφορά της τάξης των 18 ίππων ανάμεσα στις δυο.

 

Το τελευταίο δεν σημαίνει βέβαια ότι η 821 περνάει σε δεύτερη μοίρα, καθώς το traction control των οχτώ σταδίων, το ABS των τριών σταδίων και το Ride by Wire των επίσης τριών επιπέδων, αποτελούν σημαντικά στοιχεία μιας μοτοσυκλέτας που δεν αποκλείεται να είναι το φετινό best-seller μοντέλο για την Ducati!

 

ΗMonster 821 θα είναι διαθέσιμη από τον Ιούλιο στις ευρωπαϊκές αγορές, σε χρωματισμούς κόκκινο και άσπρο, ενώ - όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες μας - θα υπάρξει διαθέσιμη και σε “Dark” έκδοση!

 

Επόμενο άρθρο »

Video: BMW Roadster

« Προηγούμενο άρθρο

Kawasaki Ninja ZX-10R 2015

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα