• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Test: Οι χρόνοι στις 17:00
Δυο ώρες πριν το τέλος των δοκιμών
Νέα 05/05/2014 - 17:17

Δυο ώρες απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρώτο επίσημο τεστ του 2014, με τον Marc Marquez να μην έχει χάσει την πρωτοπορία που του δίνει το 1:38.737.

 

Προηγείται του Jorge Lorenzo με διαφορά πάνω από έξι δέκατα, με τον Dani Pedrosa να είναι ένα ακόμα δέκατο πίσω από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

 

Πολύ καλά τα πάει ο Alvaro Bautista, στην τέταρτη θέση, έχοντας διαφορά 69 χιλιοστών του δευτερολέπτου από τον πέμπτο Valentino Rossi. Λίγο πριν το διάλειμμα, οι δοκιμές διακόπηκαν για λίγο εξαιτίας μιας σφοδρής πτώσης του Andrea Iannone. Ευτυχώς ο Ιταλός άσος είναι καλά.

 

Θυμίζουμε ότι το δίδυμο της Ducati απουσιάζει, με τις πρόσφατες πληροφορίες να τους θέλουν να πηγαίνουν για τεστ στο Mugello, όπου πιθανότατα θα έχουν σημαντικές αναβαθμίσεις. Απών και ο Colin Edwards, τη θέση του οποίου πήρε ο Simone Corsi (οδηγός της NGM στην Moto2). Παράλληλα και ο Hector Barbera έκανε γύρους με την Yamaha του Αμερικανού!

 

Ο Nicky Hayden είναι εκτός πίστας με ένα μικρό πρήξιμο στο δεξί του καρπό να τον ταλαιπωρεί, ενώ και ο Yonny Hernandez δεν ανέβηκε στη μοτοσυκλέτα του σήμερα, με τον Κολομβιανό να είναι άρρωστος.

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez test: Τι είπαν στις 19:00

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Test: Οι χρόνοι στις 15:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα