• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δεν ξέρω τι έγινε...!
Αλλά μέσα στον αγώνα ένοιωθα πάρα πολύ καλά!
Νέα 04/05/2014 - 15:33

Ο Marc Marquez ήταν κάπως έκπληκτος με την εύκολη νίκη του στο GP της Jerez, καθώς περίμενε περισσότερη πίεση από τους αντιπάλους του στο σημερινό αγώνα.

 

Πλην του πρώτου γύρου, όταν και άλλαξε την πρώτη θέση με τον Valentino Rossi, ο 21χρονος ήταν πανίσχυρος στη συνέχεια και με τρεις καταπληκτικούς γύρους κάτω από το 1:40 έφτιαξε μια διαφορά που του έδωσε το πλεονέκτημα απέναντι στον ανταγωνισμό.

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος", δήλωσε ο Marquez, ο οποίος πανηγύρισε τη νίκη στο 100ό του GP! "Είναι μια διαφορετική νίκη αυτή, διότι δυσκολεύτηκα αρκετά όλο το Σ/Κ. Το επίπεδό μου - όπως και αυτό των Dani, Valentino και Jorge - ήταν πολύ κοντά".

 

"Μέσα στον αγώνα όμως, δεν ξέρω τι έγινε κι ένοιωθα τόσο καλά! Ξεκίνησα καλά, ωστόσο μόλις είδα ότι ο Valentino προσπαθούσε να με περάσει, ήξερα ότι θα επιχειρούσε να κατεβάσει το ρυθμό και να τον ελέγξει".

 

"Όταν ήμουν πίσω του, κατάλαβα ότι μπορούσα να πάω γρηγορότερα κι έτσι τον πέρασα όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Πάντως η διαφορά που έκανα στη συνέχεια με εξέπληξε κι εμένα! Δεν το περίμενα".

 

Παρά την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του και την απόλυτη κυριαρχία του στο φετινό Πρωτάθλημα, ο Marquez παραμένει προσγειωμένος.

 

"Είμαι σε καλή κατάσταση για την ώρα, αλλά βλέπω ότι οι Dani, Jorge και Valentino δίνουν το 100% σε κάθε δοκιμαστικά και σε κάθε αγώνα. Είμαι βέβαιος ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει ένας αγώνας που δεν θα καταφέρουμε να κερδίσουμε".

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez Moto3: Ανυπέρβλητος Fenati!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Ήθελα λίγο χρόνο ακόμα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα