• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Στο βάθρο με ρίσκο!
"Είμαι υπερήφανος για τη 2η θέση!"
Νέα 04/05/2014 - 15:34

Ο Valentino Rossi ανέβηκε για δεύτερη φορά φέτος στο βάθρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, αφού του "βγήκε" το ρίσκο που πήρε με το να χρησιμοποιήσει την πιο σκληρή επιλογή για το μπροστινό του ελαστικό.

 

Ξεκινώντας από την καλύτερη θέση της γραμμής εκκίνησης φέτος, τέταρτος, ο Ιταλός πίεσε στο ξεκίνημα τον Marc Marquez από τον οποίο πήρε και για λίγο το προβάδισμα. Στη συνέχεια ο Vale - υποκύπτοντας στην ανωτερότητα του 21χρονου Παγκόσμιου Πρωταθλητή - κράτησε γερά τη δεύτερη θέση.

 

Δεν την έχασε ούτε στην τελευταία προσπάθεια του Dani Pedrosa να τον πλησιάσει και πανηγύρισε το βάθρο στην ισπανική πίστα της Jerez, στο οποίο για τελευταία φορά είχε ανέβει το 2010!

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος, διότι η Jerez είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες, τόσο λόγω των οπαδών όσο και για την ατμόσφαιρα που υπάρχει. Δουλέψαμε πολύ καλά κατά τη διάρκεια του Σ/Κ και βελτιώσαμε τη μοτοσυκλέτα ακόμα και σήμερα το πρωί και φάνηκε ότι θα ήμασταν ανταγωνιστικοί στον αγώνα", σχολίασε.

 

"Είμαι πολύ υπερήφανος και χαρούμενος που πήρα τη δεύτερη θέση, καθώς για τελευταία φορά που ανέβηκα στο βάθρο εδώ, ήταν το 2010".

 

Αναφερόμενος στην επιλογή του μπροστινού ελαστικού για τον αγώνα: "Επέλεξα το πιο σκληρό μπροστινό ελαστικό και ήταν ρίσκο, όμως ανησυχούσα για την απόδοση του μεσαίου στο τέλος του αγώνα. Οι συνθήκες στην πίστα ήταν πολύ άσχημες σήμερα".

 

"Η μοτοσυκλέτα γλίστραγε συνεχώς αλλά πιστεύω ότι έκανα πολύ καλή δουλειά. Ήμουν καλός στην εκκίνηση και προσπάθησα να μείνω με τον Marc, αλλά ήταν αδύνατον. Στη συνέχεια διατήρησα το ρυθμό μου και πίεζα όσο μπορούσα, όπου η μοτοσυκλέτα μου ήταν καλά ισορροπημένη".

 

"Ήμουν σταθερός και στο τέλος του αγώνα, όταν ο Dani έφτασε κοντά μου, προσπάθησα και κρατήθηκα απεγνωσμένα μπροστά στον τελευταίο γύρο".

 

Επόμενο άρθρο »

Φρένα & Σούζες @ Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Χειρότερα απ' ότι περιμέναμε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα