• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Επιτέλους!
Επιτέλους μπορώ να παλέψω για την κορυφή!
Νέα 03/05/2014 - 15:38

Ο Jorge Lorenzo είναι αισιόδοξος ότι έχει την απαραίτητη διάρκεια για να μείνει κοντά στις Honda και να σπάσει - ενδεχομένως - την κυριαρχία του Marc Marquez στους μέχρι τώρα αγώνες!

 

Ο οδηγός της Movistar Yamaha ξεκίνησε πολύ δυνατά τις κατατακτήριες δοκιμές, κάνοντας ένα χρόνο κάτω από το 1:39 στο δεύτερο χρονομετρημένο γύρο του!

 

Ωστόσο η στρατηγική που ακολούθησε ο Marquez αποδείχτηκε ιδανική, κατορθώνοντας να σπάσει το ρεκόρ ταχύτερου γύρου του Lorenzo, που κρατούσε εδώ και έξι χρόνια!

 

Ακόμα κι έτσι, ο Lorenzo ήταν χαρούμενος που - για δεύτερη συνεχόμενη φορά - βρίσκεται στην πρώτη σειρά της γραμμής εκκίνησης. "Προσπαθήσαμε για τον καλύτερο δυνατό χρόνο, αλλά δυστυχώς με το δεύτερο ελαστικό δεν είχα την ίδια αίσθηση".

 

"Γλίστραγα λίγο και γι' αυτό δεν βελτίωσα το χρόνο μου. Ο στόχος ήταν να μείνω στην πρώτη σειρά, αυτό είναι που είχε σημασία. Προφανώς η pole θα ήταν καλύτερη, αλλά το πιο σημαντικό θα είναι να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα αύριο".

 

"Πιστεύω ότι έχουμε το ρυθμό και σίγουρα θα παλεύουμε στις πρώτες θέσεις. Θα είναι σημαντικό να μείνουμε κοντά στην κορυφή στους πρώτους γύρους, μιας και το πίσω ελαστικό θα φθαρεί πολύ αλλά νοιώθω δυνατός και αυτό είναι σημαντικό για τον αγώνα".

 

Επόμενο άρθρο »

4 στιγμιότυπα από τον Ennio

« Προηγούμενο άρθρο

A.Espargaro: Κρίμα για τις κατατακτήριες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα