• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι καλύτερες κατατακτήριες του Rossi!
Αύριο θα κάνω τα πάντα για να μείνω κοντά στους τρεις!
Νέα 03/05/2014 - 15:38

Ο Valentino Rossi έκανε τις καλύτερές του κατατακτήριες δοκιμές - μέχρι στιγμής - εξασφαλίζοντας την τέταρτη θέση στην πίστα της Jerez για τον τέταρτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος!

 

Ο Ιταλός άσος ήταν ανταγωνιστικός και κρατούσε την πρώτη σειρά, ώσπου ο Dani Pedrosa με έναν δικό του γρήγορο γύρο τον έριξε στην τέταρτη θέση.

 

Ο Vale είναι αισιόδοξος για τον αυριανό αγώνα, έχοντας πάντως να αντιμετωπίσει πολύ σπινάρισμα στον πίσω τροχό, εξαιτίας της υψηλής θερμοκρασίας στην άσφαλτο.

 

"Ήθελα να προσπαθήσω για την πρώτη σειρά, αλλά ήξερα ότι θα ήταν πολύ δύσκολο. Σε όλα τα ελεύθερα, αλλά και σήμερα το μεσημέρι, δεν ήμουν μακριά από τους πρώτους τρεις και οι χρόνοι μου είναι καλοί", εξήγησε.

 

"Είμαι αρκετά ικανοποιημένος, επειδή είναι οι καλύτερες κατατακτήριες που έχω κάνει, αλλά κι επειδή νοιώθω καλά στη μοτοσυκλέτα. Δουλέψαμε καλά στα ελεύθερα κι έχω καλές ρυθμίσεις. Αύριο θα κάνω τα πάντα για να μείνω κοντά στους τρεις!"

 

"Πρέπει ακόμα να βελτιωθούμε στην επιτάχυνση, καθώς με τις υψηλές θερμοκρασίες σπινάρουμε πολύ. Θα αποφασίσουμε για το ελαστικό αύριο, όταν δούμε τη θερμοκρασία".

 

Ο Vale δούλεψε με διαφορετικές ρυθμίσεις στο νέο πλαίσιο κι έκανε τη μοτοσυκλέτα του πιο σταθερή στο φρενάρισμα. "Βελτιώσαμε τη σταθερότητα στα φρένα".

 

"Απ' ότι φαίνεται πιέζαμε πολύ τα ελαστικά. Η διαφορά είναι μικρή, αλλά είναι ένας καλός τρόπος για εμάς να καταλάβουμε πως θα πρέπει να δουλέψουμε. Μου αρέσουν οι αλλαγές και θα τις χρησιμοποιήσω αύριο".

 

Επόμενο άρθρο »

4 στιγμιότυπα από τον Ennio

« Προηγούμενο άρθρο

A.Espargaro: Κρίμα για τις κατατακτήριες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα