• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Moto2 KAT: Ο Kallio την pole!
Φοβερές μάχες, δυο δέκατα χώρισαν τον 3ο από τον 8ο!
Νέα 03/05/2014 - 15:40

Η ομάδα της Marc VDS πήρε την τέταρτη συνεχόμενη pole position, ωστόσο ο συνήθης ύποπτος - Tito Rabat - δεν ήταν στην πρώτη θέση! Αντίθετα η pole position πήγε στον Mika Kallio!

 

Ο Φινλανδός, αψηφώντας τη ζέστη στην Ανδαλουσία, κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση, χάρη στο εξαιρετικό 1:42.766 , το οποίο ήταν μόλις 60 χιλιοστά του δευτερολέπτου πάνω από το χρόνο ρεκόρ του Stefan Bradl από το 2011.

 

Συνεχίζοντας την καλή του παρουσία στην Ισπανία, ο Sandro Cortese θα κυνηγήσει ένα καλό αποτέλεσμα στον αυριανό αγώνα, τον οποίο θα ξεκινήσει από τη δεύτερη θέση, δίπλα στον Luis Salom που κατάφερε να κάνει τον τρίτο καλύτερο χρόνο στις κατατακτήριες!

 

Από την τέταρτη μέχρι την όγδοη θέση έγινε κυριολεκτικά χαμός, με τους πέντε αναβάτες να έχουν μεταξύ τους διαφορά όχι πάνω από 82 χιλιοστά! Ο Thomas Luthi τα κατάφερε και πήρε την τέταρτη θέση, με τον Aegerter να ακολουθεί δέκα χιλιοστά πιο πίσω!

 

Ο Tito Rabat θα ξεκινήσει την προσπάθειά του για νίκη από την τελευταία θέση της δεύτερης σειράς, κάνοντας χρόνο δυο χιλιοστά πάνω από τον Ελβετό αντίπαλό του και ένα μόλις χιλιοστό κάτω από τον έβδομο Jonas Folger! O Vinales ακολούθησε 21 χιλιοστά πιο πίσω!

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez KAT: Αποθέωση στρατηγικής!

« Προηγούμενο άρθρο

4 στιγμιότυπα από τον Ennio

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα