• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez ΕΔ3: Pedrosa-Lorenzo κάτω από 1:39!
Πολύ ωραίες μάχες για τη δεκάδα των πρώτων!
Νέα 03/05/2014 - 15:44

Με τις καιρικές συνθήκες το πρωί να ευνοούν τους χρόνους, πριν ανέβει η θερμοκρασία στην ισπανική πίστα της Jerez αργότερα, όλοι οι οδηγοί της μεγάλης κατηγορίας (πλην των Petrucci και Laverty) κατάφεραν να βελτιωθούν!

 

Πρώτος και καλύτερος ο Dani Pedrosa, ο οποίος λίγα λεπτά πριν από το τέλος άρπαξε την πρώτη θέση από τον Jorge Lorenzo! Ο Dani έκανε 1:38.769 ενώ ο αντίπαλός του 1:38.918. Οι δυο τους ήταν και οι μόνοι κάτω από το όριο του 1:39! Παράλληλα, είναι ο τρίτος διαφορετικός οδηγός που βλέπει το όνομά του στην πρώτη θέση, μετά τους Espargaro (ΕΔ1) και Marquez (ΕΔ2).

 

Ο Lorenzo έκανε πολύ νωρίς τον καλύτερό του χρόνο - με το μαλακό ελαστικό - ενώ στη συνέχεια έκανε δοκιμές με την πιο σκληρή επιλογή που έχει στη διάθεσή του, για να δει αν μπορεί να αντέξει σε συνθήκες αγώνα. Τρίτος ακόμα ένα Ισπανός, ο Marc Marquez, ο οποίος ήταν εντυπωσιακά σταθερός σε όλες τις εξόδους του, έχοντας μόλις έναν γύρο στο 1:40, από τους 14 γρήγορους που έκανε!

 

Ο ρυθμός των πρώτων, συμπεριλαμβανομένου και του Valentino Rossi που ολοκλήρωσε στην τέταρτη θέση, ήταν εξαιρετικός και προμηνύει έναν πολύ δυνατό αγώνα! Φυσικά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ζέστη - ο αγώνας ξεκινά στις 15:00 το μεσημέρι στην Ισπανία - θα δυσκολέψει τα πράγματα για τους οδηγούς αύριο.

 

Την πεντάδα κλείνει ένας απίστευτος Colin Edwards, ο οποίος για πρώτη φορά νικά τον ομόσταυλό του Aleix Espargaro, σε συνδυασμένα αποτελέσματα που οδηγούν απευθείας στις ΚΑΤ2! Εντυπωσιακή η παρουσία του Αμερικανού, ο οποίος για πρώτη φορά φέτος περνά στο δεύτερο σκέλος των κατατακτηρίων.

 

Θέση στη δεκάδα πήραν και οι Bradl, A.Espargaro, Dovizioso, P.Espargaro και Bradley Smith! Οι μάχες ειδικά για τις τελευταίες θέσεις της δεκάδας έκοψαν την ανάσα, με τον Βρετανό της Tech 3 να αφήνει για 36 χιλιοστά πίσω του έναν πολύ δυνατό Michele Pirro!

 

Περίπου δυο δέκατα πιο πίσω από τον Ιταλό δοκιμαστή της ομάδας άλλοι τρεις οδηγοί που θα μονομαχήσουν για τις δυο πρώτες θέσεις στις ΚΑΤ1 που οδηγούν στο δεύτερο σκέλος των κατατακτηρίων. Πρόκειται για τους Iannone, Yonny Hernandez και Alvaro Bautista!

 

Εξαιρετικά κοντά στους προαναφερθέντες και ο Hiroshi Aoyama, ενώ και ο Cal Crutchlow - έμεινε εκτός δεκάδας - θα έχει φυσικά πρωτεύοντα ρόλο, αν ξεπεράσει τον πόνο στο δεξί του χέρι που τον άφησε στην 16η θέση σήμερα το πρωί.

 

Δείτε αναλυτικά τα συνδυασμένα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez Moto3 ΕΔ3: Χρόνος ρεκόρ για Vazquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Moto3 KAT: Εμφατικός Miller!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα