• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
A.Espargaro: Τέλεια η πρώτη θέση!
Προτεραιότητα όμως είναι ο αγώνας!
Νέα 02/05/2014 - 15:56

Ο Aleix Espargaro τονίζει ότι η προτεραιότητά του αυτό το Σ/Κ στην Jerez, είναι να ανέβει στο βάθρο στον αγώνα της Κυριακής, παρά το ότι εκμεταλλευόμενος το έξτρα μαλακό της Bridgestone, βλέπει το όνομά του στην πρώτη θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων της σημερινής ημέρας.

 

Είναι η πρώτη φορά φέτος, που βλέπουμε την πράσινη ρίγα σε οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα της OPEN κατηγορίας, με τον Aleix να είναι πολύ γρήγορος το πρωί - όταν η θερμοκρασία ήταν χαμηλότερη - και να γράφει τον καλύτερο χρόνο της ημέρας.

 

Ο Espargaro πέρασε μεγάλο διάστημα δουλεύοντας σε ρυθμίσεις αγώνα με την πιο σκληρή επιλογή ελαστικού που έχει στη διάθεσή του, σε μια προσπάθεια να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του!

 

"Είμαι ικανοποιημένος. Το πρωί βρήκαμε ένα καλό set-up και μπόρεσα να πιέσω από την αρχή. Το απόγευμα η πίστα γλίστραγε περισσότερο εξαιτίας της υψηλής θερμοκρασίας και ήταν δύσκολο να πιέσω αφού έχανα το μπροστινό, ειδικά με το μαλακό ελαστικό", σχολίασε.

 

"Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε καλό ρυθμό με το πιο σκληρό και ότι γυρίζαμε με γεμάτο ντεπόζιτο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, προετοιμαζόμενοι για τον αγώνα. Είναι τέλεια που είμαι στην κορυφή την πρώτη ημέρα, αλλά προτεραιότητά μας είναι ένα καλό αποτέλεσμα στον αγώνα και το βάθρο που είναι στόχος και όνειρό μου μαζί!"

 

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Θετική 1η ημέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Ευθύμης Μπούστας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα