• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Moto3 ΕΔ2: Πρώτος ο Vazquez!
Καλύτερος στα συνδυασμένα ο Vinales!
Νέα 02/05/2014 - 15:59

Ο Efren Vazquez ήταν αυτός που πέτυχε τον καλύτερο χρόνο στα δεύτερα ελεύθερα της μικρής κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, με τον Romano Fenati να τον ακολουθεί και να χάνει την πρώτη θέση για μόλις 74 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

 

Με την υψηλή θερμοκρασία στην άσφαλτο, οι χρόνοι δεν κατέβηκαν, αντιθέτως ο Isaac Vinales - όγδοος το απόγευμα - έχει πετύχει τον καλύτερο χρόνο της ημέρας, χάρη στις προσπάθειές του το  πρωί. Πίσω του (πάντα στα συνδυασμένα αποτελέσματα) ο Alex Marquez και η Honda του Vazquez!

 

Ο τελευταίος, μαζί με τον Romano Fenati, ήταν οι δυο από την πρώτη πεντάδα που έριξαν τους χρόνους τους το μεσημέρι. Πάνω από τρία δευτερόλεπτα έριξε το χρόνο του από τις ΕΔ1 ο Oliveira κι έφερε τη Mahindra του στην έκτη θέση των συνδυασμένων.

 

Ο Jack Miller δεν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς το Σ/Κ και είναι μόλις στην έβδομη θέση, έχοντας βελτιώσει αρκετά το χρόνο του σε σχέση με τις ΕΔ1. Τρία δέκατα από την καλύτερη πρωινή του προσπάθεια "έκοψε" ο Θανάσης Σίσσης, αλλά μένει χαμηλά στην 24η θέση των συνδυασμένων.

 

Δείτε τους χρόνους των ΕΔ2 και τα συνδυασμένα αποτελέσματα στα συνοδευτικά μας αρχεία!

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez Moto3 ΕΔ1: O Vinales πρώτος!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez ΕΔ2: O Marquez τον καλύτερο χρόνο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα