• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Moto3 ΕΔ1: O Vinales πρώτος!
Τρεις οι οδηγοί κάτω από το 1:48
Νέα 02/05/2014 - 16:00

Ο Isaac Vinales - εξάδελφος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Maverick που αγωνίζεται φέτος στην Moto2 - πέτυχε τον καλύτερο χρόνο της ημέρας πάνω στην ΚΤΜ του, με 1:47.388δ και πήρε την πρώτη θέση στις ΕΔ1.

 

Πίσω του είναι ο Alex Marquez - ο αναβάτης της Honda - ο οποίος με τον τελευταίο του γύρο κατάφερε να ανέβει στη δεύτερη θέση και τρία δέκατα πίσω από την κορυφή.

 

Στις πρώτες έξι θέσεις έχουμε εναλλαγές ανάμεσα σε KTM και Honda, με τον Jakub Kornfeil να σπάει την κυριαρχία των Ισπανών στις πρώτες θέσεις, κάνοντας τον τρίτο καλύτερο χρόνο. Ο ομόσταυλος του Marquez, ο Alex Rins, έμεινε στην τέταρτη θέση και οχτώ δέκατα πίσω από τον Vinales.

 

Ο Romano Fenati - ο οδηγός που προέρχεται από μια δεύτερη θέση στο Τέξας και τη νίκη στο GP της Αργεντινής - έκλεισε την πεντάδα και είναι ο τελευταίος που έμεινε στο ένα δευτερόλεπτο διαφοράς από την πρώτη θέση.

 

Καλύτερη Mahindra - και μάλιστα με διαφορά σχεδόν ενός δευτερολέπτου - ήταν αυτή του Brad Binder, ενώ καλή παρουσία και θέση στη δεκάδα πήραν οι Efren Vazquez, Niklas Ajo, Phillip Oettl και Danny Kent.

 

Ο Θανάσης Σίσσης έμεινε δυο δευτερόλεπτα από την κορυφή, στην 22η θέση, πλησιάζοντας στα 2 χιλιοστά την Mahindra του Tonucci. Ο πολύ καλός στην Αργεντινή Livio Loi, έμεινε εκτός δεκάδας για 38 χιλιοστά!

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

MOTOGAS RACING Τρίπολη 27-04-2014

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez ΕΔ1: Δυνατό ξεκίνημα για A.Espargaro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα