• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Crutchlow θα είναι στην Ισπανία, αλλά...
"... αν δεν μπορώ να φρενάρω καλά δεν θα αγωνιστώ".
Νέα 02/05/2014 - 16:03

Ο τραυματισμός στο δεξί του χέρι στο Austin, έφερε σε ασυνήθιστη θέση τον Cal Critchlow, ο οποίος αναγκάστηκε να δει το προηγούμενο GP από την τηλεόραση!

 

"Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που χάνω αγώνα. Τον είδα στο σπίτι", δήλωσε ο Βρετανός στη χτεσινή συνέντευξη τύπου. "Ήταν παράξενο το συναίσθημα. Γίνεσαι αναβάτης της... πολυθρόνας και νομίζω ότι θα κέρδιζα άνετα εκεί! Το ίδιο με, ενδεχομένως, 10 εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο!"

 

Μιλώντας σοβαρά στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην πορεία αποθεραπείας του χεριού του. "Το μεγαλύτερο διάστημα τον πέρναγα στον υπερβαρικό θάλαμο στο Isle of Man. Μετά την πρώτη εβδομάδα, μπορούσα και προπονούμουν χωρίς πρόβλημα".

 

"Δεν μπορούσα να φρενάρω - μια εβδομάδα πριν την Αργεντινή - ούτε σε ποδήλατο! Έκανα επέμβαση στο μικρό δάχτυλο και του βάλαμε μια καρφίτσα. Το χέρι μου ήταν πολύ πρησμένο και προφανώς χρησιμοποιούμε πολύ αυτό το χέρι όταν οδηγούμε μοτοσυκλέτα. Αν ήταν το αριστερό, ίσως ήταν πιο εύκολα τα πράγματα".

 

"Θα αξιολογήσουμε την κατάσταση αύριο, στις ΕΔ1 και ΕΔ2, διότι πρωτίστως δεν θέλω να θέσω σε κίνδυνο ούτε εμένα, ούτε οποιονδήποτε άλλον στο grid. Αν δεν μπορώ να φρενάρω κανονικά, δεν θα αγωνιστώ. Η δική μου και η ασφάλεια των άλλων, έρχεται πρώτη. Νομίζω ότι τώρα έχω αρκετή δύναμη στα δάχτυλά μου για να φρενάρω. Θα δούμε όμως αύριο", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ελπίζω να έχει τα προβλήματά μου του 2001!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Moto2 ΕΔ1: Ο Rabat 1ο χρόνο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα