• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Η Yamaha είναι τέλεια!
Το πρόβλημα είναι η Honda!
Νέα 01/05/2014 - 16:05

Τρεις είναι οι αγώνες που έχουν διεξαχθεί μέσα στη σεζόν και ο Valentino Rossi πιστεύει ότι πλέον είναι ξεκάθαρο ότι η Honda"... είναι καλύτερη σε κάποιους τομείς".


Ο Marquez είναι αήττητος πάνω στην Honda του, με τον Pedrosa να μην έχει χάσει βάθρο, ενώ είναι δεύτερος στη βαθμολογία.

 

"Νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω περισσότερο φέτος, επειδή γνωρίζω καλύτερα τη μοτοσυκλέτα. Έχω καλύτερες ρυθμίσεις και πιέζω περισσότερο. Μπορώ να βοηθήσω περισσότερο τον Jorge να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα", σχολίασε στη σημερινή συνέντευξη τύπου.

 

"Πιστεύω ότι η μοτοσυκλέτα μας είναι τέλεια. Το πρόβλημα είναι η Honda! Είναι λίγο καλύτερη σε μερικά σημεία και πλέον αυτό φαίνεται ξεκάθαρα. Πρέπει να καταλάβουμε που πρέπει να δουλέψουμε με τη μοτοσυκλέτα, ειδικά στο να κάνουμε καλύτερη χρήση των ελαστικών. Αυτό είναι το κλειδί για να βελτιώσουμε την M1, αλλά θα μας πάρει χρόνο".

 

Το Σ/Κ αναμένουμε υψηλές θερμοκρασίες στην πίστα της Jerez, κάτι που μπορεί να προβληματίσει τις Yamaha. Ωστόσο ο Vale είχε διαφορετική γνώμη: "Δεν νομίζω ότι η ζέστη είναι ιδιαιτέρως αρνητική για την Yamaha, σε σχέση με την Honda", δήλωσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez: 200 για Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: Οι αριθμοί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα