• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απέδωσαν τιμή στον Ayrton Senna!
Οι έξι οδηγοί που ήταν στη συνέντευξη τύπου
Νέα 01/05/2014 - 16:05

Σήμερα 20 χρόνια ακριβώς από την ημέρα που ο μεγαλύτερος οδηγός όλων των εποχών στην F1, o Ayrton Senna έφυγε από κοντά μας στην πίστα της Ίμολα, την ώρα που οι Έλληνες γιόρταζαν το Πάσχα του 1994, μαζί με την πρωτομαγιά, οι 6 οδηγοί του MotoGP που βρέθηκαν στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, πριν από τον Αγώνα της Χερέθ, αναφέρθηκαν σε αυτόν.  

Ο Valentino Rossi, ως μεγαλύτερος όλων είχε τις περισσότερες αναμνήσεις και είπε ότι παρά το ότι εκείνη την εποχή ήταν οπαδός του Μάνσελ, δεν μπορεί παρά να θυμάται τρία από τα κατορθώματα του Σέννα μέσα στην πίστα, που έγραψαν ιστορία.

Αντίστοιχα ο Jorge Lorenzo είπε ότι έχει μελετήσει πολύ την ιστορία του Σέννα και έχει δει τις σχετικές ταινίες και υποκλίνεται στο μεγαλείο αυτού του οδηγού.

Ο Dani Pedrosa είπε ότι παρακολουθώντας τον Σέννα δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτε άλλο παρά το ότι είχε κάποιο χάρισμα που δεν είχε κανένας άλλος!

Ο Cal Crutchlow επίσης μίλησε με θερμά λόγια για τον ήρωα των παιδικών χρόνων πολλών ανθρώπων σε όλον τον πλανήτη, ιδιαίτερα εκείνη την εποχή.

Ο Marc Marquez είπε ότι μόλις είχε γεννηθεί τότς και δεν πρόλαβε να παρακολουθήσει τον Σέννα, ούτε αργότερα και ανάλογη ήταν η δήλωση του Tito Rabat που όμως όταν μεγάλωσε έμαθε περισσότερα για τον Βραζιλιάνο.

Ήταν ο φόρος τιμής των οδηγών του MotoGP σε έναν θεό της οδήγησης.

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez: 200 για Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: Οι αριθμοί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα