• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suppo: Είναι νωρίς για ανανεώσεις
Δεν βιάζεται να κλείσει τον Marquez!
Νέα 16/04/2014 - 10:53

Το συμβόλαιο του Marc Marquez με την Honda ολοκληρώνεται με το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν, ωστόσο ο Livio Suppo - ο Διευθυντής του Αγωνιστικού Τμήματος του HRC - τονίζει ότι είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για ανανεώσεις συμβολαίων.

 

Ο 21χρονος αναβάτης δεσμεύτηκε με διετές συμβόλαιο, όταν ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία πέρυσι. Με δεδομένο μάλιστα ότι πήρε τον Παγκόσμιο Τίτλο την πρώτη του σεζόν και φέτος έχει ξεκινήσει με δυο νίκες σε ισάριθμους αγώνες, είναι εύλογο ότι το HRC θα θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

 

Αυτόν τον ισχυρισμό πάντως, δεν φαίνεται να συμμερίζεται και ο Livio Suppo, ο οποίος δηλώνει ότι είναι νωρίς να μιλάμε για ανανεώσεις συμβολαίων!

 

"Στον Marc αρέσει η Honda και σ' εμάς αρέσει ο Marc, αλλά είναι νωρίς να μιλήσουμε για συμβόλαιο. Φυσικά αυτό θα γίνει αργά ή γρήγορα, αλλά για την ώρα δεν έχουμε ξεκινήσει συνομιλίες. Αν νομίζετε κάτι τέτοιο, κάνετε λάθος. Προτεραιότητά μας είναι να τον κρατήσουμε στην ομάδα και δική του προτεραιότητα είναι να μείνει στην Honda. Έτσι έχει η κατάσταση", σχολίασε ο Suppo.

 

"Ήταν μόλις ο δεύτερος αγώνας της σεζόν και είναι πραγματικά νωρίς να μιλάμε για ανανεώσεις. Φυσικά ο Marc είναι μικρός σε ηλικία, είναι οδηγός της Hondaκαι θέλουμε να τον κρατήσουμε κοντά μας στο μέλλον. Ωστόσο κανονικές συνομιλίες δεν έχουν ξεκινήσει", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Το βάθρο δεν ήρθε ελέω OPEN

« Προηγούμενο άρθρο

COTA: Suzuki Test

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα