• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bradl: Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο!
Ήταν απίστευτη η φθορά του ελαστικού!
Νέα 15/04/2014 - 11:03

Ο Stefan Bradl, αναγκάστηκε να συμβιβαστεί με την τέταρτη θέση στον αγώνα της Κυριακής, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, καθώς αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με το ελαστικό του.

 

Όπως άλλωστε και πολλοί άλλοι, ο Γερμανός είχε σοβαρό πρόβλημα με το μπροστινό ελαστικό του, η απόδοση του οποίου έπεσε δραματικά στο δεύτερο μισό του αγώνα. "Όλα έδειχναν καλά και ο ρυθμός μας ήταν οκ", ξεκίνησε να λέει ο Γερμανός.

 

"Ήμασταν πολύ κοντά στο βάθρο. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ με το μπροστινό ελαστικό όμως. Ήταν απίστευτο και άρχισε να φθείρεται μετά από δέκα γύρους και παρόλο που είμαι απογοητευμένος που έχασα το βάθρο, είμαι χαρούμενος που κατάφερα και τερμάτισα τον αγώνα".

 

Σε μια πίστα, όπου όπως φάνηκε και πέρυσι, δεν φθείρει σε ιδιαίτερο βαθμό τα ελαστικά, το πρόβλημα αυτό που έκανε την εμφάνισή του στον Κυριακάτικο αγώνα, ήταν κάτι που δεν το περίμενε ο αναβάτης της LCR Honda.

 

"Χρησιμοποιήσαμε αυτά τα ελαστικά για πάνω από 20 γύρους το Σ/Κ χωρίς πρόβλημα. Αλλά στον αγώνα πολλοί είχαν θέμα με το μπροστινό. Κοιτώντας τη φθορά του, μοιάζει απίστευτη και ποτέ μου δεν έχω δει ελαστικό σ' αυτή την κατάσταση! Υπό αυτό το πρίσμα είμαι χαρούμενος που τερμάτισα τον αγώνα και η τέταρτη θέση δεν είναι άσχημη για εμάς", πρόσθεσε.

 

"Κρίμα όμως που έφτασα τόσο κοντά στο βάθρο και το έχασα. Δεν έχω μιλήσει με την Bridgestone ακόμα, αλλά θα το ερευνήσουμε το ζήτημα και θα μιλήσω και με τους τεχνικούς μου. Πιστεύω ότι όλοι σε γενικές γραμμές θα θέλουμε να κάνουμε μια συνάντηση με την Bridgestone".

 

Ο επόμενος αγώνας διεξάγεται στην Αργεντινή, σε μια πίστα την οποία είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί ο Stefan Bradl πέρυσι. "Θα είναι μια καλή πίστα για το MotoGP και πραγματικά γρήγορη. Θα το διασκεδάσουμε και θα δούμε πως θα είναι ο καιρός και η πίστα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, γιατί η πίστα δείχνει πολύ καλή".

 

Επόμενο άρθρο »

Τέξας: Paddock Girls!

« Προηγούμενο άρθρο

Τέξας: Φωτογραφικό 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα