• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέες κατοχυρώσεις από Yamaha!
"R1S", "R1M" και "YZF-R1M".
Τεστ-Μοντέλα 10/04/2014 - 16:19

Άραγε μερικά νέα YZF-R1 μοντέλα είναι προ των πυλών; Αυτό είναι το ερώτημα, μετά τα πρόσφατα νέα ότι η Yamaha κατοχύρωσε τα "R1S", "R1M" και "YZF-R1M". Μιλάμε λοιπόν για διαφορετικές εκδόσεις της Yamaha YZF-R1, της superbike μοτοσυκλέτας του Ιάπωνα κατασκευαστή.

 

Το "S" φυσικά αποτελεί γνώριμο γράμμα στον κόσμο των δυο και τεσσάρων τροχών, ωστόσο το "Μ" αποτελεί πρωτοτυπία και ενδεχομένως να αποτελέσει μια έκδοση εμπνευσμένη από το χώρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP! Μια άλλη θεωρία πάντως, λέει ότι μιας και η Yamaha συνηθίζει να χρησιμοποιεί γράμματα για να ξεχωρίσει διαφορετικές χρωματικές συνθέσεις στα μοντέλα της, κάτι αντίστοιχο μπορεί να έχουμε κι εδώ, με τα "R1S" και "R1M" να διαφοροποιούνται μόνο αισθητικά.

 

Οι πιο "ανήσυχοι" αναγνώστες θα μιλήσουν για πρωταπριλιάτικη φάρσα, μιας και η κατοχύρωση επιβεβαιώθηκε την 1η Απριλίου του 2014, αλλά με δεδομένο ότι αυτό έγινε σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι δύσκολο να φανταστούμε ότι η Yamaha μπήκε σ' αυτόν τον κόπο μόνο και μόνο για να μας κοροϊδέψει!

 

Μερικές φορές οι κατοχυρώσεις γίνονται για χρήση σε μια ή δυο συγκεκριμένες αγορές, αλλά και πάλι το γεγονός ότι αυτό έγινε σε παγκόσμιο επίπεδο αποτελεί ένδειξη ότι η Yamaha ετοιμάζει κάτι για να λανσαριστεί σε όλον τον κόσμο.

 

Σε αυτό το σημείο, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι πληροφορίες έρχονται με το σταγονόμετρο και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι υπομονή μέχρι να βγουν στην επιφάνεια περισσότερες πληροφορίες!

 

Επόμενο άρθρο »

Vid: Ninja Η2R!

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati Monster 800

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα