• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
A.Espargaro: Πάμε από την αρχή!
Πλήρωσα τα λάθη μου στο Κατάρ, αλλά στο Austin...
Νέα 10/04/2014 - 12:04

Το αστέρι της OPEN κατηγορίας, Aleix Espargaro, είδε τις ελπίδες του για την πρώτη του pole position αλλά και το πρώτο του βάθρο, να εξανεμίζονται μετά τις δυο πτώσεις του στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου, στον πρώτο αγώνα του Κατάρ.

 

Παρ' όλα αυτά και συνεπικουρούμενος από το γεγονός ότι αρκετοί αναβάτες έπεσαν στον πρώτο αγώνα της σεζόν, ο Aleix Espargaro κατάφερε να τερματίσει στην τέταρτη θέση που αποτελεί και την καλύτερή του επίδοση σε αγώνα της μεγάλης κατηγορίας!

 

"Πραγματικά ανυπομονώ για τον δεύτερο αγώνα της χρονιάς. Στο Κατάρ είχαμε το ρυθμό να χτυπήσουμε μια θέση στο βάθρο, αλλά πλήρωσα τα δυο λάθη μου το Σάββατο. Έτσι, πολύ απλά θα πρέπει να δοκιμάσουμε και να πάμε και πάλι δυνατά στο Austin", σχολίασε ο αναβάτης της NGM Forward.

 

"Ξέρουμε ότι ο αγώνας εκεί θα είναι δύσκολος για εμάς, με τη μεγάλη ευθεία (σ.σ. 1,2 χλμ), αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και θα πάρουμε καλά αποτελέσματα", πρόσθεσε.

 

Ιδιαίτερος, όπως κάθε αγώνας εντός έδρας, θα είναι ο γύρος του Austin για τον Colin Edwards. "Ανυπομονώ για τον εντός έδρας GP. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα όμως, γιατί η πίστα είναι πολύ απαιτητική. Είναι από τις πιο τεχνικές του ημερολογίου, με μια μείξη γρήγορων ευθειών και αργών στροφών που τις παίρνεις με δυνατά φρένα και πρώτη ταχύτητα".


Επόμενο άρθρο »

Τέξας: Οι αριθμοί!

« Προηγούμενο άρθρο

Να εξιλεωθεί θέλει ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα