• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
"Μεγάλη αισιοδοξία" για Bautista!
Στόχος να μείνουμε κοντά στους μπροστά
Νέα 08/04/2014 - 13:39

Ο πρώτος γύρος στο Κατάρ δεν ήταν ευνοϊκός για τον Alvaro Bautista, ο οποίος δυο γύρους πριν το τέλος του αγώνα - κι ενώ πάλευε για μια θέση στο βάθρο - έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του κι έπεσε. Σε λίγες ημέρες ωστόσο, στο Τέξας, ο αναβάτης του Gresini θα έχει την ευκαιρία να εξιλεωθεί!

 

"Παρά την πτώση μου, όλο το Σ/Κ στο Κατάρ ήταν πολύ θετικό κι έτσι πάμε στο Τέξας με μεγάλη αισιοδοξία", τόνισε ο Bautista. "Σε αντίθεση με πέρυσι, φέτος έχουμε μερικά δεδομένα από τον προηγούμενο αγώνα, αν και το Austin παραμένει μια πολύ περίπλοκη πίστα όσον αφορά στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας".

 

"Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, αν θέλουμε να βρούμε κάτι καλό, αλλά έχουμε ένα δυνατό σύνολο και είμαστε σίγουροι για τις δυνατότητές μας. Στόχος μας είναι να μείνουμε κοντά στους πιο γρήγορους από τα πρώτα ελεύθερα, όπως κάναμε και στο Κατάρ. Μετά θα τα δώσουμε όλα στον αγώνα και θα ευχόμαστε να έχουμε καλύτερη τύχη αυτή τη φορά", πρόσθεσε.

 

Ο Bautista τερμάτισε στην όγδοη θέση στον περσινό αγώνα, αλλά ο Gresini είναι βέβαιος ότι φέτος - με την πρόοδο που έχουν πετύχει με την ανάρτηση της Showa - ο Ισπανός οδηγός θα είναι πιο ανταγωνιστικός.

 

"Το κίνητρο του Alvaro και των μηχανικών είναι υψηλό. Πέρυσι δυσκολευτήκαμε λίγο εκεί, αλλά φέτος οι δυνατότητές μας είναι περισσότερες! Έχουμε σημειώσει πρόοδο με τη μοτοσυκλέτα, ειδικά στην ανάρτηση και πιστεύουμε ότι αυτή τη φορά θα πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Επιπρόσθετα, στην Losail σε μια παραδοσιακά δύσκολη πίστα, ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί κι ελπίζω σ' ένα καλό αποτέλεσμα ως επιβράβευση της εξαιρετικής δουλειάς που έχουμε κάνει όλοι μας", δήλωσε ο Fausto Gresini.

 

Επόμενο άρθρο »

"Έφυγε" ο Massimo Tamburini

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Αν και η επιτάχυνση θα μας πονέσει

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα