• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Σε τρομερή κατάσταση ο Giugliano!
Εντυπωσιακός ο Ιταλός στις ιδιωτικές δοκιμές της Jerez
Νέα 07/04/2014 - 10:13

Ο Davide Giugliano απέδειξε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, ότι η Ducati είναι σε θέση να εδραιωθεί και πάλι ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK! Στο πρόσφατο τεστ της Jerez, ο Ιταλός άσος ήταν σε εκπληκτική φόρμα κατορθώνοντας μάλιστα να κάνει χρόνο ρεκόρ!

 

Η Ducati ήταν ένας από τους πέντε κατασκευαστές που έκαναν δοκιμές στην Ισπανία - μαζί με τις Kawasaki, Aprilia, Honda και Suzuki - και ο Giugliano ήταν αυτός που ξεχώρισε τις δυο πρώτες ημέρες (στο στεγνό), όταν και "έγραψε" 1:40.166 που κυριολεκτικά διέλυσε, έστω και ανεπίσημα, το ρεκόρ απόλυτου χρόνου της πίστας!

 

"Κάναμε πολλές δοκιμές στα ηλεκτρονικά και στην ανάρτηση και κατάφερα να πετύχω πολύ καλά αποτελέσματα, σε μια πίστα που δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όσον αφορά στην πρόσφυση", ξεκίνησε να λέει ο Giugliano. "Το σημείο κλειδί, πέρα από το χρόνο, ήταν ότι ανεβήκαμε και πάλι στη μοτοσυκλέτα μετά από έναν μήνα και αμέσως επανέκτησα την εμπιστοσύνη μου πάνω στη μοτοσυκλέτα".

 

"Είμαι πολύ αισιόδοξος, διότι κάθε φορά που ανεβαίνω στην Ducati Panigale σημειώνουμε αξιόλογη πρόοδο. Το ομαδικό πνεύμα είναι φανταστικό και οι τεχνικοί μου, πάντα μου δίνουν αυτό που πρέπει", ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Ιταλός.

 

Επόμενο άρθρο »

O Albesiano για τα σχέδια της Aprilia

« Προηγούμενο άρθρο

Τρίπολη: Ο Πίππος οδηγεί την Panigale

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα