• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ - LE MANS: Η βροχή θα είναι το χαρακτηριστικό του 3μερου
Aπό ότι φαίνεται από το δελτίο της πρόβλεψης του καιρού η βροχή θα μας ταλαιπωρήσει όλο το τριήμερο
Νέα 15/05/2009 - 11:18
Πρωί – πρωί στη γαλλική πίστα η βροχή αναγκάζει τις ομάδες να αναζητούν τις βρόχινες ρυθμίσεις στους υπολογιστές τους για να ξεκινήσουν το απόγευμα τις ελεύθερες δοκιμές. Aκόμη και η βόλτα του Rossi στο Παρίσι, χαρακτηρίστικε από βρεγμένο οδόστρωμα, που δεν του επέτρεψε να κάνει αυτά που ήθελε με την R1!

Βέβαια από ότι φαίνεται από το δελτίο της πρόβλεψης του καιρού η βροχή θα μας ταλαιπωρήσει όλο το τριήμερο.
Όμως πριν από λίγο βγήκε ο ήλιος! και οι δοκιμές θα είναι σχεδόν σε στεγνή πίστα, αν δεν ξαναρχίσει η βροχή. Αστάθεια λοιπόν στον καιρό και σίγουρα αυτό θα δυσκολέψει τις πιο ευαίσθητες στις ρυθμίσεις μοτοσυκλέτες, όπως οι Yamaha.

Το κλίμα στο paddock είναι ευχάριστο, αλλά οι οδηγοί έχουν κάποια ανησυχία, αφού ακόμη και αυτοί που θεωρούνται «βρόχινοι», θέλουν στεγνό αγώνα, ώστε να ευχαριστηθούν οδήγηση.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι η απόδοση του Casey Stoner και της Ducati, ο οποίος δήλωσε ότι «δεν την πάει αυτήν την πίστα, αλλά πάντα μπορείς να γυρίσεις το πράγμα κάποια στιγμή».

Βέβαια με τον καιρό έτσι όλα παίζονται, από την απόδοση της Honda και του Pedrosa, την προσέγγιση του νικητή του 2007 στο Le Mans Chris Vermeulen, αλλά και τον ενθουσιασμό του randy De Puniet μετά το καλό αποτέλεσμα στην Jerez. Ίδωμεν!

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – LE MANS: Σε ελληνικά χέρια η BMW HP2 Safety Bike

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – LE MANS: Προβληματισμένος μόνο με τον καιρό ο Vale!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα