• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεν μιλιόταν ο Bradl
Έπεσε ενώ ήταν πρώτος στον αγώνα!
Νέα 25/03/2014 - 17:59

Ο Stefan Bradl ήταν πράγματι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση το βράδυ της Κυριακής, μετά την πτώση του στον πρώτο αγώνα της χρονιάς κι ενώ ήταν στην πρώτη θέση.

 

Ο Γερμανός - που προκρίθηκε στην έβδομη θέση - έκανε απίστευτη εκκίνηση και μετά την πτώση του Jorge Lorenzo στο τέλος του πρώτου γύρου, πέρασε αυτός μπροστά! Ο Bradl κράτησε το προβάδισμα, μέχρι που και αυτός έχασε τον έλεγχο κι έπεσε στον ένατο γύρο, στην έκτη στροφή.

 

"Είναι δύσκολο να εκφράσω τα συναισθήματά μου αυτή τη στιγμή", δήλωσε με το τέλος του αγώνα. "Ξεκίνησα πάρα πολύ δυνατά από την τρίτη σειρά, κάνοντας έναν τέλειο γύρο. Ειλικρινά δεν το περίμενα, ειδικά μετά τα προβλήματα που είχαμε τις προηγούμενες ημέρες, αλλά στον αγώνα ένοιωθα αποφασισμένος και δυνατός".


"Βασικά δεν ξέρω γιατί έπεσα... έκανα την ίδια μανούβρα στον προηγούμενο γύρο, αλλά έχασα το μπροστινό στην έκτη στροφή. Ευτυχώς είμαι καλά και το θετικό είναι ότι κάναμε ένα βήμα μπροστά στον αγώνα. Πολλοί έπεσαν στις αριστερές στροφές και προφανώς η υγρασία ήταν σε υψηλά επίπεδα κι επηρέασε την πρόσφυση. Τώρα ετοιμαζόμαστε για το Τέξας, που είναι μια πίστα που μ' αρέσει πολύ".

 

Επόμενο άρθρο »

Bautista: Περίεργη πτώση!

« Προηγούμενο άρθρο

IMR: Παρουσίαση στην Σπάρτη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα