• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρόοδος για Hayden!
Στο στήσιμο και στη χημεία με τους μηχανικούς
Νέα 21/03/2014 - 14:19

Η πρώτη επίσημη διαδικασία, στην οποία ο Nicky Hayden συμμετείχε ως OPEN αναβάτης, ολοκληρώθηκε χτες στην πίστα του Κατάρ με τον Αμερικανό να παίρνει τη δέκατη θέση, 1,5δ πίσω από τον πρώτο.

 

"Είχαμε κάποια προβλήματα στην αρχή με τις εισόδους στις στροφές, όπου η απόκριση του γκαζιού δεν ήταν ομαλή και το φρένο του κινητήρα μου δημιουργούσε πολλά προβλήματα", ξεκίνησε να λέει. "Με την κόκκινη σημαία, επιστρέψαμε και το λύσαμε, αλλά όχι και το θέμα με την είσοδο στις στροφές".

 

"Όπως και να 'χει, η μοτοσυκλέτα δουλεύει όπως στο τέλος του πρόσφατου τεστ εδώ και κάναμε μερικές αλλαγές στις ταχύτητες που με βοήθησαν πολύ στις ευθείες. Οι αλλαγές αυτές δεν με διευκολύνουν σε μερικές στροφές, αλλά οπωσδήποτε με βοηθούν στην ευθεία", πρόσθεσε.

 

"Παράλληλα κάναμε και μερικές αλλαγές στο μπροστινό ελατήριο και με βοήθησε πολύ στο να σταματάω τη μοτοσυκλέτα και με δεδομένο του τι περιμέναμε, τα πρώτα ελεύθερα δεν ήταν τόσο άσχημα".

 

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι - με τα τωρινά δεδομένα - ο Hayden δεν μπορεί να χτυπήσει την OPEN Yamaha του Aleix Espargaro κι έτσι ο Αμερικανός ρίχνει το βάρος στο να λύσει τα προβλήματα της RCV1000R, χωρίς να ανησυχεί για τον αναβάτη τον οποίο αντικατέστησε στην ομάδα του Aspar.

 

"Παραπονέθηκα πολύ για τη μοτοσυκλέτα μου το χειμώνα, αλλά τώρα θέλω να πετύχω το καλύτερο δυνατό εδώ. Για την ώρα, η μοτοσυκλέτα δουλεύει όπως και στα τεστ, δεν έχουμε κάποια καινούργια αναβάθμιση που θα μας βοηθούσε. Ωστόσο σημειώνουμε πρόοδο τόσο στο set-up, όσο και στη χημεία με τους μηχανικούς, που τους καταλαβαίνω και με καταλαβαίνουν καλύτερα".

 

Να σημειώσουμε ότι ο Hayden είχε την 17η καλύτερη τελική στο Κατάρ, 17,4χλμ/ώρα πιο αργός από τον Pol Espargaro (Tech 3, ρεκόρ τελικής χτες) και 7,5χλμ/ώρα πιο αργός από την Forward Yamaha του Aleix Espargaro. Η καλύτερη OPEN Honda, αυτή του Karel Abraham, ήταν 1,4χλμ/ώρα πιο γρήγορη από του Hayden.

 

Επόμενο άρθρο »

Ο τραυματίας Καντιμοίρης πάει καλά!

« Προηγούμενο άρθρο

Smith: Θα βελτιωθεί ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα