• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
A. Espargaro: Γιατί όχι και βάθρο;
Ξεκίνησα με τον τέλειο τρόπο τη σεζόν!
Νέα 21/03/2014 - 14:16

Η εκπληκτική παρουσία του Aleix Espargaro στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά της μεγάλης κατηγορίας στο Κατάρ, σίγουρα θα γέμισαν τον Ισπανό με αισιοδοξία και κρυφές ελπίδες για μια καλή θέση στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου.

 

"Σίγουρα θα είμαστε κοντά. Έκανα πολύ καλή δουλειά με το σκληρό ελαστικό, αλλά και με το μαλακό έκανα κανα δυο καλούς γύρους. Αύριο, αλλά και στις κατατακτήριες, οι Εργοστασιακοί θα βελτιωθούν πολύ και δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα", εξήγησε ο Ισπανός.

 

Ο Aleix ήταν ταχύτερος και στο τεστ του Κατάρ, που προηγήθηκε του εναρκτήριου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. "Προφανώς και είχαμε ένα μικρό πλεονέκτημα, διότι κάναμε δοκιμές εδώ", παραδέχτηκε ο 24χρονος άσος. "Η πίστα δεν ήταν σε καλή κατάσταση, όπως με το τεστ, νοιώθω όμως καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα μου. Είναι τέλεια που ξεκινάω μ' αυτόν τον τρόπο τη χρονιά".

 

Ο Espargaro ήταν από τους λίγους που χρησιμοποίησε το μαλακό ελαστικό την Πέμπτη, πρώτη ημέρα του πρώτου γύρου Πρωταθλήματος στο Κατάρ, κάτι που του έδωσε μεγάλο πλεονέκτημα έναντι του πλησιέστερου αντιπάλου του. Ο Bautista - στη δεύτερη θέση - έμεινε σχεδόν μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον συμπατριώτη του!

 

"Ξέρουμε ότι θα είμαστε γρήγοροι στις κατατακτήριες, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Πρέπει να δουλέψουμε στην απόσταση αγώνα με το σκληρό ελαστικό. Μ' αυτό, είχαμε καλό ρυθμό σήμερα, αν και η πίστα δεν ήταν τέλεια. Ένοιωσα καλά, αλλά πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Στις κατατακτήριες πρέπει να πάρουμε θέση στην πρώτη σειρά και μετά στον αγώνα, πρέπει να πιέσω στο μέγιστο βαθμό και ίσως να πάρουμε μια θέση στο βάθρο".

 

Επόμενο άρθρο »

Smith: Θα βελτιωθεί ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Ό,τι ακριβώς περιμέναμε

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα