• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κατάρ Moto2 ΕΔ2: Μάχη Nakagami-Rabat
Δυνατοί οι Cortese και Vinales!
Νέα 20/03/2014 - 14:13

Δυνατές ήταν οι μάχες με το χρονόμετρο για τους αναβάτες της μεσαίας κατηγορίας, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τη σημερινή αγωνιστική ημέρα προσφέροντάς μας συγκινήσεις και αρκετές ανατροπές.

 

Αποφασισμένος για το καλύτερο δυνατό ο Takaaki Nakagami, κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο της ημέρας, με 2:00.522δ! Πολύ κοντά του, στη δεύτερη θέση, ο Tito Rabat με διαφορά στα 52 χιλιοστά.

 

Οι δυο τους ήταν αυτοί που πλησίασαν περίπου στα τέσσερα δέκατα το απόλυτο ρεκόρ της πίστας (το έχει ο Stefan Bradl από το 2011 με 2:00.168δ) ενώ οι χρόνοι τους ήταν κάτω από το ρεκόρ πίστας (2:00.645) του Marc Marquez το 2012.

 

Ενδεικτικό του φετινού ανταγωνισμού, το γεγονός ότι οι δέκα πρώτοι είχαν διαφορά μεταξύ τους ελάχιστα πάνω από μισό δευτερόλεπτο! Ο Sandro Cortese, κουβαλώντας την εμπειρία ενός έτους στην κατηγορία, δείχνει στην πράξη ότι φέτος θα είναι υπολογίσιμη δύναμη. Ο Γερμανός ολοκλήρωσε την ημέρα στην τρίτη θέση, μόλις 0,147δ από τον πρώτο.

 

Τέταρτος ένας εντυπωσιακός Maverick Vinales, ο οποίος αν και rookie στην κατηγορία καταφέρνει να προσαρμοστεί στα εντελώς διαφορετικά δεδομένα της Moto2 και στα δεύτερα ελεύθερα έγραψε 2:00.771δ ρίχνοντας το χρόνο του από το απόγευμα περίπου ένα δευτερόλεπτο!

 

Από το 2:02 στις ΕΔ1, ο Dominique Aegerter κατάφερε να πάει στο 2:00 και να σκαρφαλώσει στην πέμπτη θέση, μπροστά από τον Tom Luthi. Ο De Angelis ακολούθησε, 17 χιλιοστά του δευτερολέπτου μπροστά από τον Johann Zarco, ο οποίος για 18 χιλιοστά κέρδισε τον καλύτερο χρόνο του Jonas Folger. Ο Γερμανός ήταν και ο τελευταίος που έπεσε κάτω από το 2:01.

 

Αυτό δεν το κατάφερε ο αναβάτης που σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στις ΕΔ1. Ο Mika Kallio βελτιώθηκε ελάχιστα και δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από τη δέκατη θέση, με τον Φιλανδό να χάνει σχεδόν μισό δευτερόλεπτο από τον ομόσταυλό του (Rabat).

 

Δείτε τους χρόνους αναλυτικά στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Πονούσε ο Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Κατάρ MotoGP ΕΔ1: Έλαμψε ο Aleix!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα