• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κατάρ Moto3 ΕΔ2: Ο Fenati τον καλύτερο χρόνο
Πάλι πολύ κοντά του ο Kornfeil, ανέβηκε στην 3η θέση ο Miller
Νέα 20/03/2014 - 14:13

Ο Romano Fenati ήταν εντυπωσιακός την πρώτη ημέρα δοκιμών στο Κατάρ, σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο των συνδυασμένων αποτελεσμάτων ΕΔ1 και ΕΔ2, με 2:06.168δ!

 

Η κατάσταση της πίστας βελτιώθηκε σε μικρό βαθμό, στα πρώτα ελεύθερα της κατηγορίας οι οδηγοί της MotoGP παραπονέθηκαν για τη βρώμικη πίστα, και το σύνολο σχεδόν των αναβατών της κατηγορίας κατάφερε να ρίξει το χρόνο του.

 

Ο Fenati, η ελπίδα των Ιταλών για μελλοντικές διακρίσεις, έριξε πάνω από ένα δευτερόλεπτο το χρόνο του και κράτησε την πρώτη θέση και στις ΕΔ2. Ο Kornfeil, ο Τσέχος αναβάτης της Team Calvo, έχασε τη μπουκιά από το στόμα του καθώς μέχρι και την τελευταία στιγμή κρατούσε αυτός τον καλύτερο χρόνο.

 

Ανεβασμένος σε μεγάλο βαθμό ο Jack Miller, πλησίασε στα 0,259δ την κορυφή και κατέβασε το χρόνο του από τα πρώτα ελεύθερα για περίπου 1,5 δευτερόλεπτο! Ο Niccolo Antonelli έκανε καταπληκτική εμφάνιση και ρίχνοντας το χρόνο του πάνω από 2,5δ κατάφερε να ανέβει ως την τέταρτη θέση!

 

Την έκπληξη στις Honda έκανε ο Alexis Masbou, ο οποίος για 19 χιλιοστά του δευτερολέπτου άφησε πίσω του τον Alex Marquez. Στην έβδομη θέση ο Isaac Vinales, μπροστά από τον αναβάτη που σημείωσε τη μεγαλύτερη βελτίωση από τους πρώτους δέκα. Ο John McPhee έριξε 3,2δ το χρόνο του από τα πρώτα ελεύθερα και πλασαρίστηκε στην όγδοη θέση!

 

Ο Alex Rins ήταν η τέταρτη Honda μέσα στη δεκάδα, τη μάχη για την τελευταία θέση της οποίας κέρδισε ο Francesco Bagnaia, ο οποίος άφησε στην 11η θέση για ένα δέκατο περίπου, τον Danny Kent. Ο Θανάσης Σίσσης συνέχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα πάνω στην Mahindra του και έμεινε πολύ χαμηλά, μόλις στην 30η θέση και με διαφορά 3,3δ από την κορυφή.

 

Δείτε τους χρόνους των ΕΔ2 στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Πονούσε ο Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Κατάρ MotoGP ΕΔ1: Έλαμψε ο Aleix!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα