• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τηλεοπτικές μεταδόσεις MotoGP Κατάρ
Σήμερα από τις 5:30μμ όλοι οι Αγώνες!
Πρόγραμμα μεταδόσεων 23/03/2014 - 10:43

Το MotoGP ξεκίνησε στον ΟΤΕ TV με ένα εκπληκτικό Αφιέρωμα 85΄στον Marc Marquez, το οποίο προβλήθηκε αρχικά την Τρίτη 18/3 και θα ακολουθήσουν επαναλήψεις του, διάφορες ώρες και μέρες. Επίσης μετά από αυτό το Αφιέρωμα, προβλήθηκε μια 30λεπτη προεπισκόπηση της χρονιάς “Preview 2014” 

Την Πέμπτη το απόγευμα ξεκίνησαν οι απευθείας μεταδόσεις από το Κατάρ, στον μόνο αγώνα που διαρκεί τέσσερις ημέρες. Ολοκληρώνονται την Κυριακή το βράδυ στις 20:30 με τον Αγώνα της μεγάλης κατηγορίας.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ

 

Κυριακή 23/3 17:30 Moto3 Αγώνας

Κυριακή 23/3 19:05 Moto2 Αγώνας

Κυριακή 23/3 20:30 MotoGP Αγώνας

 

Σημείωση: Μπορείτε να δείτε με παρέα το MotoGP στα εξής σημεία:

 

ΛΑΡΙΣΑ

* ΟΙΩΝΟΣ! Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Λάρισα και συγκεκριμένα το καφέ Οιωνός στην Πλατεία της Νίκαιας, κινείται σε ρυθμούς MotoGP. Το «αγωνιστικό» σκηνικό στήνεται σε κάθε γύρο του πρωταθλήματος, που θα μεταδίδεται live από την τηλεόραση του OTE TV. Μάλιστα σε μερικούς αγώνες, (τους πολύ πρωινούς ή άλλους) θα υπάρχει η δυνατότητα της μαγνητοσκοπημένης μετάδοσης. Όπως και πέρυσι, σε κάθε αγώνα θα κληρώνονται διάφορα δώρα από τους πολλούς χορηγούς του Οιωνού. Μόνο που φέτος τα δώρα είναι περισσότερα και καλύτερα. Αποκορύφωμα είναι ένα ταξίδι στο Grand Prix του Misano τον Σεπτέμβριο. Το δώρο αυτό θα κληρωθεί στις 31 Αυγούστου στο GP του Silverstone με βάση τις συμμετοχές του καθένα στις προηγούμενες μεταδόσεις. Δηλαδή εάν κάποιος πάει και στους 12 προηγούμενους αγώνες θα έχει 12 συμμετοχές στην κλήρωση. Εκτός από τα πλούσια δώρα, οι φίλοι του MotoGP, προτιμούν τον Οιωνό για το όμορφο κλίμα που δημιουργείται στις μεταδόσεις που πέρυσι ήταν πολύ πετυχημένες.

 

ΑΘΗΝΑ

* Το Cafe ESCOBA στο Κεφαλάρι, προσφέρει στους αναγνώστες της σελίδας 20% έκπτωση σε καφέ, ποτό, φαγητό, την ώρα παρακολούθησης των Αγώνων και των Δοκιμών! Cafe ESCOBA, Πλατεία Πατριάρχου Μαξίμου 1, τηλ.: 210 6233550

* Ο Πρωταθλητής Ελλάδας Γιώργος Κίτσος σας περιμένει να παρακολουθήσετε παρέα το MotoGP στο Exploze Cafe στο Γαλάτσι, το γνωστό στέκι που αγαπάει τους Αγώνες, στην Λεωφόρο Βεϊκου 87, τηλ.: 210.2918812, Επίσης προσφέρει 10% έκπτωση σε όσους αναγνώστες μας θα δουν τους Αγώνες MotoGP εκεί!

* ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ CAFE-ΒΑR FLY ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 41 ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΟΤΟGP ΣΕ HD ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!! ΕΠΙΣΗΣ 10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΤΟGP ΠΟΥ ΘΑ ΤΟYΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ FLY!!!

* Το Log Cafe Restaurant εντός του Pallini Tennis Park σας προσκαλεί να παρακολουθήσουμε παρέα όλη τη δράση του Moto GP. Πληροφορίες: 210-6034110 Pallini Tennis Park Ιδομενέως & Κορίνθου, T.K. 15351, Παλλήνη.

* Το PIKERMI GRILL ακολουθεί το πρωτάθλημα MOTO GP 2014 και εσείς το παρακολουθείτε σε οθονη HD 55''με λαχταριστές κρεατογεύσεις, παγωμένη μπύρα και σχολιασμό από πολλούς φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού με έκπτωση 10%. Ολυμπιονικων 8 πανω στη πλατεια Πικερμιου. 2106037037

* Το 69 Academy Cafe, στην Ακαδημίας 69 βέβαια, στο κέντρο της Αθήνας, τηλ.: 210.3303127, προσφέρει 20% Έκπτωση σε όλους τους αναγνώστες μας που θα βρεθούν εκεί για να δουν τον Αγώνα της Κυριακής!

 

 

ΕΔΕΣΣΑ

* "Τα σβουράκια" στην Εγνατίας έναντι Λυκείου, είναι το σημείο συνάντησης όλων όσων θέλουν να δουν τους Αγώνες και τις Δοκιμές του MotoGP

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

* Το Cafe La Scala θα δείξει όλους τους αγώνες MotoGP του 2014. Τιμή Νες / Φραπέ 2,5€ και έκπτωση 10% σε όλα τα υπόλοιπα είδη. Ειδικά για τον πρώτο αγώνα, όπως και την προηγούμενη χρονιά, ετοιμάζουμε μία ξεχωριστή εορταστική βραδιά που θα συγκεντρώσει τους πιο φανατικούς φίλους των αγώνων. Φροντίστε λοιπόν να κάνετε έγκαιρα κρατήσεις θέσεων με τηλεφώνημα ή sms στο 6944284274 (Όνομα και αριθμός ατόμων) Café La Scala AΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 159 (ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ)

* Το TRIBAL cafe θα δείξει όλους τους αγώνες MotoGP (και τις δοκιμές) για το 2014. Οσοι θέλετε να νιώσετε τη μαγεία του MotoGP σε γιγαντοοθόνη και οθόνες πλάσμα ελάτε στο TRIBAL CAFE ΛΟΧΑΓΟΥ ΝΤΟΥΡΜΑ 44 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (πισω απο goodys,πλατεία επταλόφου). Τηλ. 2310 720467.

 

ΑΙΓΙΟ

* Το Παραμύθι του Καφέ. Αιγιο. Οπως καθε χρονο, πιστοι στο ραντεβού μας. Αγωνες, χρονομετρημενα και ελευθερα παντα ζωντανα για τους λατρεις της μοτοσυκλέτας και του καφέ.

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Το Cattedrale espresso bar πιστό στο ραντεβού του με τις αθλητικές διοργανώσεις, θα μεταδόσει ολους του αγώνες του Moto GP απευθείας ή μαγνητοσκόπηση (για τους πολύ πρωινούς αγώνες) καθώς και ολα τα δοκιμαστικά και κατατακτήριες. Cattedrale Espresso Bar - Πλατεία Αγίου Μηνά - Ηράκλειο Κρήτης - Τηλέφωνα: 2810-344536, 6973861786

 

Σημείωση 2: Όποια άλλα καφέ ή ανάλογα μέρη που μεταδίδουν το MotoGP θέλουν να κάνουν προσφορές στους αναγνώστες μας, ας στείλουν το τι προσφέρουν στο info@2delta.gr και εμείς θα το ανακοινώσουμε!

 

Επόμενο άρθρο »

Τηλεοπτικές μεταδόσεις MotoGP Τέξας

« Προηγούμενο άρθρο

Βαλένθια ΟΤΕ TV: Πρόγραμμα Μεταδόσεων

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα